Zal de franchise-industrie ooit herstellen?

Weet je, over het algemeen gaat de franchise-industrie als een raket als een raket omhoog als er een recessie is. Dit komt omdat zoveel mensen uit het Amerikaanse bedrijfsleven worden ontslagen, de banen niet snel genoeg terugkomen en mensen weten dat ze iets moeten vinden om te doen om de kost te verdienen. Als ze geen baan kunnen vinden, beginnen ze vaak een eigen bedrijf. Inderdaad, een van de gemakkelijkste manieren om een ​​bedrijf te starten, is door gewoon een franchise te kopen met een perfect bedrijfsmodel en een bijgevoegde merknaam die zich al op de markt heeft bewezen.

Tijdens deze laatste recessie was het echter een beetje anders. Franchising is nooit echt van de grond gekomen zoals normaal tijdens recessies en dit komt omdat de commerciële kredietmarkten zo krap waren. En zelfs als we de recessie verlaten in een werkloos herstel, kunnen die mensen zonder werk het zich niet veroorloven een franchise te kopen omdat er geen banken of bedrijven zijn die het geld willen lenen. Zal de franchising-industrie ooit terugveren van dit raadsel en 22 vangen?

Het antwoord is ja, absoluut. Per slot van rekening is het vanuit het standpunt van een bankier logisch om geld te lenen op de bodem van een recessie, wetende dat ze het geld terug zullen krijgen als al die bedrijven groeien. Het is een veiligere gok vanuit een risicostandpunt. Daarom zullen er kleine zakenbanken zijn, en ondernemende kapitalisten die de groei van de franchise-industrie financieren, er is veel winst te maken. Waar winst is, zijn investeringen en geld beschikbaar.

Ik zou me inderdaad geen zorgen maken over de franchise-industrie, maar er zijn er die twijfelen, omdat ze in het verleden niet veel recessies hebben meegemaakt. Als gepensioneerde franchisegever die een paar keer een recessie heeft doorgemaakt, is het voor mij vrij duidelijk dat de franchisesector in de toekomst sterker dan ooit zal worden. Overweeg dit alles alstublieft.