Zakelijke kredietverstrekkers een overzicht van de SBA, online kredietverstrekkers en andere opties

Er zijn financieringsoplossingen voor alle soorten bedrijven, hoewel de meer gevestigde bedrijven met een goede financiële positie de meeste opties hebben. Zakelijke kredietverstrekkers variëren van SBA-geassocieerde organisaties tot “engelinvesteerders”. De meest voorkomende soorten kredietverstrekkers zijn uiteraard traditionele banken, maar dat is misschien niet de juiste optie voor u.

Als uw bedrijf net begint, moet u zowel startersleningen als crowdsurfing-oplossingen bekijken (als u in staat bent om een ​​goede virale campagne te bedenken). Er zijn ook op internet gebaseerde kredietverstrekkers die altijd op zoek zijn naar nieuwe bedrijven met goede, innovatieve ideeën.

SBA-leningen zijn niet voor iedereen, maar u kunt ze misschien overwegen als u denkt in aanmerking te komen. Het is niet waar dat de overheid ze weggeeft als starterslening. Het is echter waar dat ze verschillende voorwaarden, normen en verschillende andere factoren voor kredietacceptatie hebben die hen onderscheiden van traditionele zakelijke leningen.

Houd er rekening mee dat de Small Business Administration zelf geen geld uitgeeft – het heeft een menu met aanbiedingen via de bedrijven waarmee het samenwerkt. Of u nu op zoek bent naar fondsen om u op weg te helpen met een klein bedrijf, om te herstellen van een ramp of voor uitbreidingsdoeleinden, er is mogelijk een optie voor u via de SBA.

Zakelijke kredietverstrekkers online

Er zijn bedrijven die liever de online financieringsaanbiedingen doornemen, vooral bedrijven die niet zo strikt zijn met hun vereisten. De meeste kredietverstrekkers zullen bijvoorbeeld uw persoonlijke en zakelijke kredietgeschiedenis controleren om uw kredietrisico te evalueren. Als u geen goede, sterke kredietgeschiedenis heeft, moet u beginnen met het opruimen van uw schulden en krediethersteldiensten inschakelen om u te helpen uw score zo snel mogelijk te verbeteren.

Het maakt niet uit welke zakelijke kredietverstrekkers u overweegt, u moet een solide businessplan hebben. Dit plan moet gedetailleerde kortetermijn- en leentermijndoelen bevatten. Als u een financieel adviseur of een gecertificeerde openbare accountant heeft, laat deze dan het plan beoordelen om u te laten weten of het financieel haalbaar is en of alles er goed uitziet.

Houd ook rekening met uw cashflowcyclus en uitgaven. De cashflowcyclus omvat betalingen en de geldstroom – zowel in als uit. De uitgaven hebben uiteraard betrekking op de hoeveelheid geld die u op dit moment nodig heeft en in de toekomst nodig zult hebben om uw financiële doelen te bereiken.

Ongeacht wat voor soort bedrijf u heeft en wat voor soort financiering u zoekt, vergeet zakelijke kredietverstrekkers zoals US Business Funding niet over het hoofd te zien. Deze organisatie biedt financiering van apparatuur, werkkapitaal, leningen voor kleine bedrijven en meer. U kunt eenvoudig een gratis offerte en (eventueel) 60 seconden goedkeuring krijgen.