World of Warcraft – Hoe het Wolpertinger Rabbit-achtige gezelschapsdier te verwerven in WoW

Ook al is de Wolpertinger geen zeldzaam huisdier, je zult ze zelden zien in World of Warcraft.

De Wolpertinger is een heel vreemd uitziend wezen. Het kan het best worden omschreven als een konijn met gewei, vleugels en scherpe, woeste tanden. Het wordt de beste vriend van een schurk genoemd, omdat een schurk het mee kan nemen in de strijd, en het zal hem niet weggeven aan zijn vijand. Het zal net zo onopvallend blijven als zijn meester.

Waarom is dat? De reden waarom dit huisdier zo geheimzinnig is, is dat het alleen zichtbaar is voor jezelf, of voor mensen met wie je een groep vormt. Behalve partijleden, kunnen alleen personages die hebben genoten van een soort virtuele alcohol de metgezel kunnen spotten.

Dus als je jezelf afvraagt ​​of je personage nog steeds is verpletterd door die Nethergarde Bitter bij het zien van een Wolpertinger, heb je je antwoord. Nu vraag je je misschien af ​​waar je dit kleine knaagdier kunt vangen. Nou, zo moeilijk is het niet.

Je kunt het in feite van een verkoper krijgen voor slechts 40-50 zilver in Europa, of een zoektocht voltooien in de VS. De som geld is zo’n klein bedrag dat slechts één van mijn level 7-personages van een ander van mijn personages moest lenen om het te kopen. Af en toe viert Blizzard, de maker van World of Warcraft, verschillende wereldgebeurtenissen. In oktober is het het grote brouwfeest, met grappige speurtochten en irritante loops van muziek, wanneer je dicht bij de feestlocaties komt.

In Europa kan iedereen naar een van de verkopers van het brouwfeest gaan en de Wolpertinger’s Tangard kopen, waarmee je hem vervolgens kunt oproepen. Je krijgt zelfs een prestatie alleen al voor het verwerven ervan. De prestatie heet “Does Your Wolpertinger Linger?”

In de VS moet je een zoektocht doen genaamd “Catch the Wild Wolpertinger!” De resulterende beloning is de Wolpertinger, die je met de rechtermuisknop kunt klikken om je onzichtbare Wolpertinger op te roepen en te ontslaan van of naar de bierpul van één liter waarin hij leeft.

Arm ding!

Volgens Wikipedia is de Wolpertinger (Crisensus bavaricus) een fictief dier uit de alpenbossen van Beieren in Duitsland. Beieren is ook beroemd om hun bier, dus het is niet meer dan normaal dat Blizzard dit dier kiest voor het brouwfeest-huisdier.

In veel van de verschijningen had de originele Wolpertinger vleugels, geweien en hoektanden die aan het lichaam van een klein zoogdier waren bevestigd, vergelijkbaar met een konijn of een eekhoorn.