Wil je iets anders manifesteren? Verander hoe je je voelt

Als je ’s ochtends wakker wordt, voordat je uit bed komt, merk dan alle visioenen op die door je hoofd gaan. Let op alles wat je hoort terwijl je Kleine Stem babbelt. Ben je bang voor de dag die voor je ligt?

Nog voordat je voeten de grond raken, is de helft van de energie van je dag de deur uitgegaan met je angsten. Angst vasthouden kost energie – veel energie.

In plaats van je energie te geven aan angsten – waardoor ze groeien en ze hun eigen kracht geven – wat als je gewoon de stemmen en de visioenen in je hoofd verandert? Die visioenen manifesteren zich in de ervaringen van je dag.

Zet de Kleine Stem in je hoofd uit. Zeg: “Bedankt voor het delen. Bedankt dat je om me geeft en me veilig houdt.” Ja, juist. Veilig en vast! Hoe is dat jou vandaag van dienst? Dat doet het niet.

Doe je elke dag hetzelfde oude hetzelfde, terwijl je verwacht dat de dingen anders zullen gaan? Dat is waanzin!

Als je je elke dag zorgen maakt, neem je een energielening om je lichaam te ondersteunen tijdens zijn lange dag van functioneren. Je focus op spijt en verdriet eist een tol die je je niet kunt veroorloven door energie uit celweefsels te halen. Je krijgt nare gezondheidsproblemen.

En dat komt allemaal door wat je in je hoofd hoort en ziet. Je gebruikt de energie van vandaag om herinneringen uit het verleden levend te houden en je angsten te voeden. Maar je hebt de energie van vandaag nodig voor vandaag. Realiseer je dat je nu je toekomst aan het creëren bent. Als je het verleden levend houdt, creëer je meer van het verleden voor je toekomst. Er verandert niets voor jou.

Wat als je het verleden loslaat en in plaats daarvan de visioenen in je hoofd verandert?

Wat als je, in plaats van naar die Kleine Stem te luisteren, hem uitzet?

Zet een nieuwe koers in, want vandaag is een nieuwe dag. Vandaag is je eerste dag dat je je leven op een andere manier leidt. Hier is de eerste sleutel om bewust te veranderen. Om bewust te leven moet je aandacht besteden aan je gedachten. Besteed aandacht aan hoe je je voelt, want hoe je je voelt, bepaalt je toekomst. Binnenkort wordt wat je voelt en waar je op focust echt. Als je goed oplet, kun je direct genezen.

Zie je, het is niet minder echt om je goed te voelen. Het is niet minder echt om te zeggen dat het goed is. Het is niet minder echt om van elk moment een geweldig moment te maken.

Wat kun je anders doen om oude patronen te veranderen? Laat de hele dag vrolijke visioenen en stemmen door je hoofd spoken. Leef je leven op jouw manier, zoals je zegt dat je dat echt wilt. U kunt de programma’s in uw onderbewustzijn wijzigen. U kunt nieuwe bestanden invoeren die u op alle gebieden van uw leven vooruit helpen.

In plaats van vast te blijven zitten in de modder, maak vandaag een verschil voor je leven. manifesteer bewust je pad naar geluk.