Welke factoren bepalen uw kredietscore?

Kredietscores… we weten wat ze zijn, maar heel weinig mensen in NJ weten HOE ze tot de kredietscore komen die ze hebben. Wat is deze mysterieuze formule die wordt gebruikt bij het bepalen van uw credit score? Je hebt tenslotte een goede kredietscore nodig om huizen in NJ te koop te kopen, toch? Hoe zit het met het herfinancieren van uw hypotheek in New Jersey? Vrijwel alles wat u voor een grote som geld koopt, past in het kredietsysteem. Dus aangezien we weten wat een credit score is en waarom het belangrijk is, laten we eens kijken naar enkele factoren die daadwerkelijk bepalen wat uw score zal zijn. dan heeft u een betere greep op het beheren en verbeteren van uw kredietwaardigheid voor de toekomst.

Er zijn eigenlijk maar 5 belangrijke dingen (factoren) die bepalen wat uw credit score zal zijn en die u helpen in aanmerking te komen voor een hoge rente op een hypotheeklening in NJ. Ik ga ze nu één voor één opsommen:

1) Betalingsgeschiedenis – Betalingsgeschiedenis is goed voor ongeveer 35% van uw totale kredietscore. Vergeet niet dat u een goede kredietscore nodig heeft om een ​​hoge rente te krijgen op een hypothecaire lening in NJ. Onthoud dat het OP TIJD betalen van uw schulden zal resulteren in een sterk verbeterde kans op goedkeuring van de hypotheeklening in New Jersey in de toekomst. Iemand die zelden een betaling mist, zal in de toekomst waarschijnlijk niet in gebreke blijven bij een lening.

2) Hoeveel geld bent u momenteel schuldig? – Dit is goed voor ongeveer 30% van je score. Kort gezegd, hoeveel schuld u heeft, behalve de NJ hypothecaire lening die u aanvraagt. Het niet hebben van een hele reeks andere rekeningen en hoge betalingen kan wonderen voor u doen, want hoe minder schulden u heeft, hoe kleiner de kans dat u in gebreke blijft bij nieuwe rekeningen.

3) Hoe lang is uw kredietgeschiedenis? – Deze is goed voor ongeveer 15% in totaal. Simpel gezegd, als je al heel lang krediet van welke aard dan ook hebt, of hebt bewezen dat je in het verleden een goede betaler was, ben je vrijwel goud waard. Hypotheekverstrekkers in New Jersey houden van iemand die ervaring heeft met het betalen van schulden gedurende een bepaalde periode.

4) Laatste kredietaanvraag – Dit vertegenwoordigt slechts 10% van uw totale scores. Zolang je binnen 90 dagen na het aanvragen van een hypothecaire lening in NJ geen nieuwe kredietlijnen hebt geopend, is er niets aan de hand. Kredietverstrekkers houden over het algemeen niet van een lener die “krediethongerig” is, dat wil zeggen iedereen die volgens hen te snel te veel krediet probeert op te bouwen.

5) Welk type krediet heeft u momenteel? – Hier is de laatste 10%. Zijn het Lona’s op afbetaling of doorlopende leningen? Een voorbeeld van een lening op afbetaling is een hypotheek of autolening, en doorlopende leningen zijn creditcards en dergelijke. Leningen op afbetaling die met succes zijn afbetaald, zijn over het algemeen een betrouwbaarder teken in de ogen van een Loan Officer in NJ.