Wat is residentieel hard geld lenen?

Sommige mensen vragen ons: Wat bedoel je met particuliere geldschieters? De term betekent simpelweg dat je bij bepaalde kredietverstrekkers zoals bij ons terecht kunt; we negeren uw kredietwaardigheid en geven u een lening voor een eengezinswoning of duplex. De term ‘hard geld’ duikt op en onder met namen als ‘no-doc’, onderhandse leningen, persoonlijke leningen of overbruggingsleningen – het is allemaal hetzelfde. Het komt erop neer dat het acceptatieproces is gebaseerd op de harde activa van de lener. In dit geval gebruikt de geldschieter uw onroerend goed als onderpand voor de transactie en kunt u afhankelijk van de omstandigheden binnen 3 of 4 dagen een lening hebben.

U zult een aantal geldschieters vinden die direct geld lenen, hun eigen geld lenen en geen voorschot vragen. Residentiële geldschieters verstrekken ook leningen voor maximaal 10 jaar (of langer, afhankelijk van de omstandigheden). Dit geeft kredietnemers de flexibiliteit die ze nodig hebben om hun kansen op een woning te maximaliseren.

Hoe verschilt residentieel hard geld van een banklening?

Dit kun je van de bank verwachten:

Om de lening aan te vragen, moet u ze een bewijs van inkomen, kredietscore, belastingaangiften, financiële gegevens, taxaties, enzovoort laten zien. Dat is nog het minste. U hebt een typische minimale FICO-score nodig van minimaal 700. Hoe hoger, hoe beter. Je hebt heel veel documentatie nodig en je moet het geld verstrekken voor vooraf gemaakte kosten, waaronder taxaties, aanvraagkosten, enzovoort. U kunt alleen een aanvraag indienen voor koop- en beleggingspanden. En uw leningaanvraag is gemaximeerd op het geleende bedrag en op het aantal eigendommen waarin u wilt investeren. De hele procedure duurt doorgaans meer dan 60 dagen.

Daarentegen beschouwen residentiële geldschieters uw residentieel onroerend goed als basis voor de goedkeuring van een lening. Uw kredietwaardigheid kan nul zijn. U hoeft slechts een paar documenten te ondertekenen. Het bedrag varieert afhankelijk van de specifieke kredietverstrekker. Sommigen vragen u om slechts drie formulieren en deze beoordelen de waarde van uw eigendom. Sommige kredietverstrekkers negeren uw kredietgeschiedenis en scoren helemaal. U zult particuliere geldschieters vinden die afzien van de vooraf te betalen kosten. En de hele procedure duurt minder dan tien dagen. Merk ook op dat persoonlijke geldschieters een reeks eisen zullen stellen aan hoeveel ze zullen lenen (loan to value), aan welke soorten onroerend goed ze zullen lenen (commercieel, residentieel, meergezins, grond) en minimum en maximum lening maten.

Waar moet je op letten

Alle overbruggingsgeldschieters moeten worden gecertificeerd via hun nationale regelgevende instantie en via het National Mortgage Licensing System (NMLS). Leners moeten de licentie van de geldschieter via de NMLS verifiëren om problemen bij het sluiten te voorkomen, aangezien veel staten vereisen dat het licentienummer van de geldschieter op de leningdocumenten wordt vermeld. Leners moeten er zeker van zijn dat ze de rentevoet van de geldschieter, de boete voor vervroegde aflossing, de lening tegen de waarde, de standaardpercentages, het JKP, het uitwerken van oplossingen, punten (vergoedingen voor de lening), enzovoort, zorgvuldig doornemen. Een particulier kan bijvoorbeeld een lagere rente bieden dan een overbruggingsgeldleningsmaatschappij, maar kan niet bereid zijn om een ​​werkplan aan te bieden, in het geval dat de lening achterstallig wordt, of een overbruggingsgeldleningsmaatschappij kan een lagere rente aanbieden , maar een hoge boete voor vooruitbetaling eisen, wat de lener meer geld kost als hij besluit de lening binnen één tot vijf jaar te verkopen of te herfinancieren. Omdat deze voorwaarden niet in de hele branche zijn gestandaardiseerd, is het belangrijk om bij elke geldschieter na te vragen en haar om haar ‘voorwaarden’ te vragen, evenals hoe lang het duurt voordat ze een lening heeft afgesloten.

Wanneer is een residentiële hardgeldlening geschikt?

Woonleningen brengen hoge rentekosten met zich mee, dus we raden u aan alleen in de volgende omstandigheden een particuliere geldschieter te benaderen:

  • Wanneer u een verminderd krediet heeft. Dit omvat faillissementen, geschiedenis van slechte leningen en gevallen van wanbetaling. Met andere woorden, wanneer u wordt gemeden door conventionele kredietverenigingen en vooruit moet.

  • Wanneer u snel geld nodig heeft op uw residentiële vastgoedbelegging, zoals u al een huis heeft gekocht maar niet kunt verhuizen totdat u het heden heeft verkocht. Hiervoor moet u reparaties uitvoeren. Dat is waar we binnenkomen.

  • Herpositionering van onroerend goed – dat wil zeggen dat u de kans wilt grijpen om een ​​huis te kopen en te verkopen voordat de markt verandert. Residentiële hardgeldleningen helpen u hier ook.

  • U bent een lener met beperkte tijd die een huis snel moet afsluiten, hetzij omdat u snel moet verhuizen of het wilt verkopen terwijl de markt rijp is.

  • Om afscherming te voorkomen

  • U woont buiten de VS en wilt hier een huis kopen. Een persoonlijke geldlening helpt je daarbij.

  • Je hebt niet de tijd of energie om door de meerdere hoepels van een conventionele geldschieter te springen.

  • U wilt meerdere panden kopen of heeft complexe leningen nodig waarbij meerdere zekerheden zijn betrokken. Vergeet de banken. Benader residentiële hard geldschieters

In het kort…

Residentiële geldschieters kunnen uw route zijn wanneer u door uw bank wordt genegeerd, maar die lening nodig heeft om vooruit te komen. Overbruggingsgeldschieters zien uw kredietscore en geschiedenis over het hoofd en kunnen u het geld verstrekken op basis van uw onderpand. Het risico is groter – u kunt uw eigendommen en vooruitbetalingen verliezen. Aan de andere kant, als je in staat bent om de kosten te dekken, kunnen hardgeldleningen de beste manier zijn om vooruit te komen.