Waarom het gebruik van een directe geldschieter beter is dan het gebruik van een traditionele bank?

Een directe geldschieter is een onafhankelijke financiële instelling die leningen verstrekt aan particulieren en kleine bedrijven, in plaats van aan banken of kredietverenigingen. Ze bieden lage rentetarieven en flexibele voorwaarden, wat betekent dat u de lening kunt krijgen die u nodig heeft zonder enige kosten te betalen. Alleen al in Amerika zijn er meer dan 3 miljoen directe geldschieters, en zij verstrekken elk jaar meer dan $ 1 biljoen aan financiering.

Het beste van directe leningen? Het is snel! Als u een lening aanvraagt ​​bij een directe geldschieter, kan deze binnen 24 uur worden goedgekeurd. En als uw aanvraag niet wordt goedgekeurd, hoeft u geen weken op uw geld te wachten.

Bij directe kredietverstrekkers kunt u ook meerdere leningen tegelijk afsluiten, zodat u niets extra hoeft te betalen. Als u bijvoorbeeld een zakelijke auto wilt kopen, komt u mogelijk in aanmerking voor twee leningen: een voor de aanbetaling en een andere voor de rest van de aankoopprijs. U betaalt over beide leningen minder rente en u kunt het zich nog steeds veroorloven om alle betalingen op tijd te doen.

Een ander groot voordeel van het gebruik van een directe geldschieter is dat u nog meer geld kunt besparen door uw bestaande lening te herfinancieren. Oversluiten betekent een nieuwe lening aangaan met een andere looptijd (meestal tussen de vijf en tien jaar) of een lager tarief. Op deze manier kunt u uw oorspronkelijke lening verlengen en tegelijkertijd besparen op rentebetalingen.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat u al een autolening van $ 10.000 van een bank hebt. Dan besluit u te herfinancieren in een lening van $ 15.000 van een directe geldschieter. Door dit te doen, bespaart u $ 5.000 op rentelasten, waardoor u meer geld in uw zak hebt.

U denkt misschien niet dat het de moeite waard is om een ​​tweede lening aan te vragen, maar er zijn veel redenen waarom het nuttig is om dit wel te doen. Hier zijn er maar een paar:

– U kunt uw bedrijf behouden in plaats van het te moeten verkopen.

– U kunt grotere eigendommen of effectievere zakelijke apparatuur kopen met minder contant geld vooraf.

– U kunt het geld dat u aan vergoedingen zou hebben betaald, gebruiken om elders te beleggen.

– U kunt uw medewerkers loonsverhogingen en bonussen geven.

– U kunt geld besparen op belastingen.

– U kunt in uzelf gaan investeren.

– U kunt uw schuld sneller afbetalen.

– U kunt meerdere leningen samenvoegen tot één.

– U kunt huisverbeteringen, vakanties en andere uitgaven betalen.

– U kunt overwaarde in uw huis opbouwen.

De voordelen van het gebruik van een Direct Lender zijn talrijk.