Waarom een ​​lease-uitrusting voor kleine bedrijven krijgen?

Of u nu de eigenaar bent van een nieuw bedrijf of een gevestigd bedrijf, u kunt worden geconfronteerd met de uitdaging van de financiering van apparatuur. Moet u nieuwe apparatuur kopen of een zakelijke lening bij de bank aanvragen? Of nog beter, moet u een lease-financiering voor apparatuur aanvragen?

Welke voordelen kan het leasen van apparatuur voor een klein bedrijf opleveren? Laten we het in dit artikel hebben over de belangrijkste redenen waarom u zakelijke apparatuur zou moeten leasen.

Bespaar uw bedrijfsbudget.

Het hebben van een stabiele cashflow is belangrijk voor elk bedrijf. Wanneer u apparatuur leaset, kunt u uw beschikbare contanten gebruiken voor andere uitgaven en de rest bewaren voor noodgevallen.

100% Financiering.

Ja, voor het leasen van apparatuur is geen aanbetaling vereist. In tegenstelling tot lening van bankapparatuur waarbij u de kosten van belastingen, verzending en installatie afzonderlijk moet betalen, is leasing 100% financiering, wat betekent dat al het andere bij uw betaling is inbegrepen.

Krijg toegang tot de nieuwste apparatuur.

Naarmate de technologie vordert, worden er voortdurend nieuwe en betere modellen van apparatuur op de markt geïntroduceerd. Het is duidelijk dat de nieuwste modellen meer zouden kosten dan de oudere. De prijs van apparatuur geeft u misschien niet de mogelijkheid om ultramoderne apparatuur te kopen. Integendeel, wanneer u leaset, kunt u elk type apparatuur kiezen dat u maar wilt zonder u zorgen te maken over de hoge prijs.

Nee tegen veroudering.

Bijgevolg kan de apparatuur die u dit jaar koopt, de komende jaren verouderd zijn. Kopen beperkt uw mogelijkheden, aangezien u uw geld hebt geïnvesteerd in de apparatuur die u hebt gekocht. Door bedrijfsapparatuur te leasen heeft u altijd de keuze om de apparatuur te behouden of te vervangen voor betere.

Maakt de kredietlijn van uw bedrijf vrij.

Als u een banklening gaat krijgen en het geld gebruikt om apparatuur te kopen, kan de hoge prijs van apparatuur uw zakelijke kredietlijn opeten. Wanneer u apparatuur leaset, hoeft u uw zakelijke krediet niet op te maken. Indien nodig kunt u nog steeds een lening aanvragen en het geld gebruiken om meer benodigdheden te kopen, voor marketingdoeleinden of om meer werknemers in dienst te nemen.

Betaal in termijnen.

Alleen leasefinanciering voor apparatuur stelt u in staat om de apparatuur te betalen naarmate u deze gaat gebruiken. Het is niet nodig om meteen een grote hoeveelheid contant geld uit te geven. U kunt zelfs een afbetalingsplan kiezen (maandelijks, driemaandelijks, jaarlijks, enz.) dat het meest geschikt is voor uw financiële mogelijkheden, aangezien de meeste leasemaatschappijen flexibele terugbetalingsvoorwaarden bieden.

Geniet van fiscale voordelen.

In tegenstelling tot gekochte apparatuur is geleasede apparatuur 100% fiscaal aftrekbaar. Stelt u zich eens voor hoeveel geld u kunt besparen door alleen al de belastingvoordelen. Elke cent die u kunt besparen, telt enorm, vooral als u net begint met het bedrijf.

Nooit ingewikkeld.

Het aanvragen van een lease van bedrijfsapparatuur is veel eenvoudiger dan het aanvragen van een banklening of apparatuurlening. U kunt op internet rondkijken en leasemaatschappijen vergelijken en uw aanvraag ook online indienen. De meeste leasemaatschappijen geven goedkeuring binnen 24 tot 48 uur. Zodra u bent goedgekeurd, kunt u de bestelde apparatuur binnen 3 tot 4 weken verwachten.