Waar vindt u gemakkelijk een SBA-lening

Het zoeken naar financiering voor een kleine transactie heeft misschien wat doorzettingsvermogen nodig, maar het is nog nooit zo eenvoudig geweest om echte informatie te vinden over lokale leningen voor kleine bedrijven. Eigenaren van vandaag de dag kunnen het internet gebruiken om de beste financiering voor hun situatie te selecteren en te lokaliseren, te beginnen met door de overheid gesteunde kleine handelsprogramma’s die zowel op staats- als op lokaal niveau worden beheerd. Dit zijn de belangrijkste plaatsen van waaruit u uw zoekopdracht kunt starten.

Een van de eerste stappen om leningen voor kleine bedrijven in uw omgeving te vinden, is door de kredietverstrekkers te markeren die zijn goedgekeurd door de lokale Small Business Administration of SBA. Dit startproces zal u helpen om de banken en particuliere kredietverstrekkers te identificeren die met kleine bedrijven werken, omdat alle banken en kredietverstrekkers dat niet doen. Deze door SBA goedgekeurde kredietverstrekkers bieden financiering aan die wordt ondersteund door de federale overheid via verschillende programma’s. Daarnaast kunt u de officiële website van SBA bezoeken om de goedgekeurde kredietverstrekkers of banken te vinden.

Business USA’s Access Financing Wizard zakelijke leningen en financieringsopties op basis van uw postcode, zakelijke doel, eigendom en branchegegevens. Er zijn ook selectievakjes om te bepalen of u in aanmerking komt voor speciale lokale leningen voor kleine bedrijven, zoals die voor bedrijven in handen van vrouwen of minderheden.

Er zijn honderden locaties beschikbaar in de VS en zijn territoria waar u uw lokale Small Business Development Center krijgt, wat een van de meest waardevolle bronopties is. Een goed partnerschap tussen de staatsorganisatie voor economische ontwikkeling en lokale universiteiten, met gedeeltelijke financiering van de SBA, lokale SBDC’s bieden informatie over elk aspect van het runnen van een klein bedrijf, inclusief toegang tot lokale leningen voor kleine bedrijven. U kunt uw dichtstbijzijnde kantoor vinden via de lokale assistentiepagina van de SBA, die alle kantoren per staat en territorium weergeeft.

SBA-financiering is niet het enige spel in de stad als het gaat om lokale kleine handelsleningen. Uw lokale bank of kredietvereniging kan financiering aanbieden die aan uw vereisten voldoet. U moet ze bellen omdat ze bekend zijn met hoe u uw persoonlijke financiën beheert als u daar een account heeft. Ze zijn ook bekend met alle staats-, gemeentelijke en regionale leningen of subsidies. Vergeet daarnaast niet om contact op te nemen met uw stadsontwikkelingsgroepen en uw lokale kamer van koophandel. Ze hebben mogelijk aanvullende informatie over leningen voor kleine bedrijven. Het is ook raadzaam om een ​​​​gesprek te voeren met een vertrouwde financieel adviseur voordat u een beslissing neemt.

Het internet is de beste optie voor informatie. U kunt dus ook internet gebruiken om wat informatie te verzamelen over uw leningbehoeften. Onderzoek naar de best beoordeelde kredietverstrekkers in uw plaats en verzamel hun contactgegevens. Als u geen goed beoordeelde lokale leningsorganisatie vindt, spreid dan uw onderzoeksgebied. Neem telefonisch contact met hen op en maak een afspraak met hen. Zij kunnen u de meest nuttige informatie geven over uw vereiste lening. Ze kunnen u ook informeren of u in aanmerking komt voor dat leningprogramma of niet.