Voorgestelde manieren om uw tegoed te herstellen

Onthoud dat er geen magische pil is om uw tegoed te herstellen. Verwacht dat het wat tijd en moeite kost, maar er zijn veel verschillende manieren om uw credit score te verbeteren. Het is het beste om alle beschikbare hulp te gebruiken.

Vraag een kopie van uw kredietrapport aan, zoek naar fouten die uw kredietscore kunnen schaden. Het is het snelste en eenvoudigste wat je kunt doen om te beginnen. Als u fouten aantreft die schade kunnen toebrengen aan u als lener, moet u deze onmiddellijk melden en vragen om ze te herstellen. In feite geeft uw kredietrapport een beeld aan potentiële kredietverstrekkers en anderen die uw kredietgeschiedenis controleren. Als ze na verloop van tijd kunnen zien dat u verantwoordelijker wordt en beter met uw geld omgaat, zullen ze eerder geneigd zijn u een nieuw krediet toe te vertrouwen.

Begin met het voor de hand liggende, organiseer je. Dat is waarschijnlijk het grootste struikelblok voor de meeste mensen. Maak er een prioriteit van om cheques te verzenden of op tijd online te betalen, zodat uw schuldeiser uw betaling vóór of op de vervaldatum ontvangt. U kunt rechtstreekse betalingen eenvoudig instellen met uw bankrekening om te voorkomen dat u vervaldatums mist. Het belangrijkste is dat u eraan denkt om uw creditcardschuld elke maand op tijd terug te betalen. Het overboeken van saldi heeft een slecht effect op uw credit score. Evenzo moet u voorkomen dat u te veel creditcards met te hoge limieten heeft. Doorlopend krediet van creditcards wordt niet vriendelijk bekeken door kredietverstrekkers. Ze zullen u minder snel een lening geven als u de mogelijkheid heeft om veel schulden op open creditcards in rekening te brengen. Neem er een of twee en probeer ze af te betalen. Blijf positief en gefocust op je doel.

De beste formule om uw tegoed binnen 3-12 maanden te herstellen, is om u aan te melden bij een solide reparatiebedrijf.

Deze bedrijven helpen mensen bij het betwisten van negatief krediet dat wordt weergegeven in een kredietrapport. De meeste geloofwaardige reparatiebedrijven gebruiken verschillende wetten en standbeelden om negatieve berichtgeving te bestrijden of te betwisten door te communiceren met de drie belangrijkste kredietbureaus. Dit kost tijd, dus als een bedrijf aanbiedt om uw krediet te snel vast te stellen, twijfel dan aan hun geloofwaardigheid. Wees geduldig en neem de tijd om wat onderzoek te doen.

De eerste resultaten zullen variëren, maar meestal gebeurt dit binnen 45 dagen of minder, dus kredietherstel werkt. Een goed kredietherstelbedrijf kan faillissementen en incasso’s groot of klein succesvol betwisten. Verhinderingen zijn uiterst moeilijk te betwisten, dus ik zou niet verwachten dat dit zou gebeuren.

Nogmaals, met geduld en toewijding kunt u uiteindelijk een slechte kredietscore naar boven halen.