Visa heeft me bijna vermoord

Een paar jaar geleden runde ik mijn eigen bedrijf in de bouwsector, ik had tot 30 werknemers en verdiende enkele honderdduizenden dollars per maand, alles liep op rolletjes, booming eigenlijk, ik gaf geld uit aan wat ik maar wilde, nam meerdere luxe vakanties per jaar met mijn gezin, bezat 7 auto’s, twee BMW’s, 3 nieuwe Toyota’s en een paar anderen. Ik kan me niet herinneren wat dat waren. Ik had 3500 ft. thuis vol met al het beste van alles, en met Kerstmis zou ik gek worden en alle vier mijn kinderen nieuwe laptops, camera’s, videomateriaal kopen, en natuurlijk zou ik ook een paar leuke dingen krijgen.

Ik denk dat je mijn punt begrijpt, ik verdiende veel geld en ik wist ook hoe ik er vanaf moest komen. Het kan een echte fantasie zijn als je elke dag al het geld ziet binnenstromen en je denkt dat er nooit een einde aan komt. Ik had nooit kunnen weten dat alles ineens zou veranderen zoals voor iedereen op een bepaald moment, voor mij was mijn partner destijds ook mijn broer had een plotselinge en levensbeëindigende hartaanval, we namen niet de tijd om de levensverzekeringspapieren te ondertekenen die al twee weken op mijn bureau lagen! Dat had allerlei gevolgen waar ik nooit aan had gedacht, onder meer werd ik overweldigd door de verantwoordelijkheden om alles te doen, en bovendien was ik opgebrand en moe.

De kosten die met die tragedie gepaard gingen, leidden ertoe dat ik besloot het bedrijf te verkopen, ik had het geluk snel een koper te vinden, dus ik liep met de gedachte dat ik vrij was! Na de kosten die gepaard gingen met de verkoop van een bedrijf en nadat de belastingen waren betaald, had ik een probleem dat ik nog steeds alle auto’s en huizen en speelgoed moest betalen om nog maar te zwijgen van een levensstijl die duur was, maar de cashflow was nu weg. Het was een moeilijke tijd en ik had hulp nodig, alle creditcardrekeningen bleven maar komen en rond die tijd stortte de onroerendgoedmarkt in en verloor ik 100.000 aan waarde in mijn huis, dus ik kon het niet verkopen, ik moest een beslissing nemen en al snel . Ik begon te kijken naar mijn opties om met de schulden die ik had om te gaan en vond al snel tientallen bedrijven die zich bezighielden met creditcardschulden, doorlopende creditcards en dat soort dingen, maar ik was totaal in de war over de verschillen tussen schuldconsolidatie, en schuldkwijtschelding.

Er waren zoveel dingen in de kredietsector waarvan ik me niet bewust was, maar ik had niemand om mee te praten en ik wilde niet dat al mijn vrienden of zelfs mijn familie wisten hoe ernstig de situatie was, want ik schaamde me en schrok zelf. Uiteindelijk kwam ik een paar goede bedrijven tegen die me de tijd en hulp gaven die ik nodig had, en met me samenwerkten door alle informatie te verzamelen en me hielpen de best mogelijke beslissingen te nemen op dat moment, ze werkten rechtstreeks samen met mijn schuldeisers om de schuld en nam echt een enorme last van me af. In tijden dat u onder financiële druk staat, heeft u advies en begeleiding van echte professionals nodig. Probeer het niet alleen aan te pakken. Er zijn mazen en wetten om u te beschermen en u uit de situatie te helpen waarmee u nu wordt geconfronteerd. Een paar hoofdpunten om te onthouden.

 • Krijg alle feiten
 • Spreek met meer dan één persoon of bedrijf
 • Stop met meer uitgeven dan je verdient
 • Wees bereid om de realiteit van uw financiële situatie onder ogen te zien
 • Praat met een financieel adviseur
 • Spreek met een advocaat
 • Neem geen snelle beslissingen
 • Zoek gratis hulp bij schulden
 • Neem contact op met ripoffreport.com voordat u iets ondertekent
 • Meld elke illegale activiteit aan uw procureur-generaal
 • Zorg voor je gezondheid als je veel stress hebt

Er is hoop en hulp aan de andere kant van waar je bent, maar je moet de volgende stap maken en aan de slag gaan door zoveel mogelijk informatie te verzamelen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen [http://yesg14.com] over je volgende zet.