FINANCIEEL.com

ONVZ zorgverzekering

ONVZ zorgverzekering

ONVZ Zorgverzekering

Overweeg je een ONVZ zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van ONVZ. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde. Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut, dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende ONVZ-verzekering.

Contactgegevens ONVZ

  • Telefoonnummer: 030 – 200 39 33
  • E-mail: Stel vraag via formulier
  • Website: ONVZ
  • Adres: Postbus 392, 3990 GD Houten

ONVZ Zorgverzekering afsluiten

Via de Financieel.com kun je zorgverzekeringen van ONVZ vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Financieel.com adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past. Is een ONVZ zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Financieel.com. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren.

Over ONVZ Zorgverzekering

ONVZ biedt een totaalpakket aan zorgverzekeringen. Bij ONVZ Zorgverzekeraar is iedereen verzekerd van vrije keuze. ONVZ schrijft niemand iets voor en laat de belangrijkste keuzes aan haar verzekerden over. Over welke dokter iemand wil nemen of naar welk ziekenhuis iemand wil gaan.

Gerelateerde onderwerpen

Vergoeding zorgverzekering vruchtbaarheidsbehandelingen

Vergoeding zorgverzekering tandimplantaten

Vergoeding zorgverzekering taxivervoer

Vergoeding zorgverzekering voor oedeemtherapie

Vergoeding voor osteopathie door zorgverzekering

Vergoeding zorgverzekering voor oefentherapie Mensendieck en Cesar