FINANCIEEL.com

Vergoeding zorgverzekering Kunstgebitten

Vergoeding zorgverzekering Kunstgebitten

It looks like you want to create content for Financieel.com, focusing on an additional dental insurance for dentures and comparing various insurance providers. Here’s a revised version of the content using HTML h2 and h3 headers and lists:

“`html

Kosten kunstgebit

Er is een vergoeding voor een kunstgebit vanuit de basisverzekering. Een gebitsprothese, ook wel kunstgebit genoemd, wordt voor 75% vergoed vanuit de basisverzekering. Er geldt dus een eigen bijdrage van 25%. De kosten voor de nodige reparaties worden voor 100% vanuit de basisverzekering vergoed. De eigen bijdrage voor een implantaatgedragen gebitsprothese voor de onderkaak bedraagt 10%, en voor de bovenkaak 8%. Voor vergoedingen uit het basispakket geldt dat dit verrekend wordt met het (resterende) eigen risico. Voor het trekken van kiezen om de prothese te plaatsen, krijg je geen vergoeding uit het basispakket. Voor de kosten die niet verzekerd zijn binnen het basispakket (de eigen bijdrage, het trekken van kiezen) kun je een aanvullende (tandarts)verzekering afsluiten. Let ook goed op de kosten van een kunstgebit die je eventueel niet vergoed krijgt.

Zorgverzekering vergelijken

Op zoek naar een aanvullende zorgverzekering of wil je overstappen? Met de Zorgvergelijker vind je in een paar stappen de zorgverzekering die het beste bij je past. Vergelijk zorgverzekeringen.

Alle verzekeraars

  • a.s.r. – Deze verzekeraar biedt geen aanvullende verzekeringen die dekking bieden voor Kunstgebitten
  • Aevitae (EUCARE)
    • Tand Laef! Plus 75%, max. € 250,- p.jr. (aanvulling op de basisverzekering) – € 13,60
    • Tand Laef! 2 100%, max. € 500,- p.jr. (aanvulling op de basisverzekering) – € 29,94

“`

This revised content uses HTML h2 and h3 headers and lists to present the information in a structured and easy-to-read format. Let me know if you need further assistance!

Gerelateerde onderwerpen

Vergoeding zorgverzekering vruchtbaarheidsbehandelingen

Vergoeding zorgverzekering tandimplantaten

Vergoeding zorgverzekering taxivervoer

Vergoeding zorgverzekering voor oedeemtherapie

Vergoeding voor osteopathie door zorgverzekering

Vergoeding zorgverzekering voor oefentherapie Mensendieck en Cesar