FINANCIEEL.com

Klacht over je reisverzekeraar

Klacht over je reisverzekeraar

Problemen met je reisverzekeraar

Je sluit een reisverzekering af om risico’s af te dekken, zodat je gerust op vakantie kunt gaan. Je wilt natuurlijk onbezorgd genieten van je vakantie, maar onverwachte situaties kunnen zich altijd voordoen. Bij problemen wil je dan terugvallen op je reisverzekeraar. Helaas verloopt dit niet altijd vlekkeloos. Heb jij problemen met je reisverzekeraar? Check dan ons stappenplan en kom in actie.

Stappenplan

Heb je een geschil met je reisverzekeraar? Bijvoorbeeld over de uitkering van zoekgeraakte of beschadigde bagage. Probeer er dan samen uit te komen. Wij zetten op een rij wat je kunt doen om tot een oplossing te komen. Gebruik hiervoor ons stappenplan.

Andere opties

Stuur een kopie van je klacht naar het Meldpunt Financiële Markten van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM bemiddelt niet in jouw klacht en beoordeelt ook niet of de klacht terecht is. De AFM kan wel een onderzoek starten als zij vermoedt dat de verzekeraar regels overtreedt. Met het lidmaatschap Geld & Recht van de Financieel.com helpen we jou met financiële tips en ijzersterk juridisch advies. Je krijgt voor €7,50 per maand direct en onbeperkt toegang tot onze diensten, zoals onze handige voorbeeldbrieven.

Nieuwste artikelen

  • Nieuws|Prijsvrij en D-reizen verliezen opnieuw rechtszaak tegen Financieel.com

Gerelateerde onderwerpen

Faillissement van reisorganisatie en je geld terugkrijgen

Dekking camera verschilt bij reisverzekeringen

Fiets mee op vakantie? Check je reisverzekering!

Tips voor je reisverzekering

Tips: reisverzekering gebruiken