FINANCIEEL.com

Dekking bij schade

Dekking bij schade

[ad_1]

Dekking bij schade

Onderwerpen binnen dit artikel

Opstalverzekering en asbestschadeIs je woning gebouwd vóór 1994? Dan is er mogelijk⁤ asbest gebruikt.‌ Bij brandschade of stormschade is het dan cruciaal dat je verzekeraar alle kosten dekt. Robin ‍van Financieel.com legt uit dat dit niet altijd het geval⁤ is en ‍waar je op moet letten bij het afsluiten van een opstalverzekering.

AffectieschadeWanneer een⁢ dierbare overlijdt door ​een fout van een ander⁤ of blijvend letsel oploopt, heb je recht op een vergoeding voor jouw verdriet. Jorrit van​ Financieel.com bespreekt de juridische aspecten van affectieschade en hoe je deze kunt claimen.

Wat is het hangmat-arrest?Het hangmat-arrest maakt het sinds 2010 mogelijk om⁣ een mede-eigenaar aansprakelijk te stellen voor een gebrek aan de eigen woning. Robin van Financieel.com legt uit wat dit arrest inhoudt en wat de gevolgen ​kunnen zijn voor huiseigenaren.

[ad_2]

Let op: Financieel.com geeft zelf geen⁣ advies. De informatie in dit ⁣artikel is bedoeld om je te helpen begrijpen wat dekking bij schade inhoudt en welke aspecten hierbij komen kijken. Het is altijd raadzaam om⁤ professioneel advies ​in te winnen voordat je beslissingen neemt op basis van⁢ deze informatie.

Gerelateerde onderwerpen

Is een bootverzekering verplicht

Vergoeding affectieschade

Opstalverzekering en asbestschade

Huisdieren en aansprakelijkheid

Schade door je kinderen

Schade veroorzaakt op vakantie