Vergeving van creditcardschuld – Hoe u tot 60% van uw schulden kunt elimineren

Ondanks je beste bedoelingen om fiscaal verantwoordelijk te zijn en bovenop al je betalingen, wordt het in deze tijd van massale ontslagen en loonsverlagingen, om nog maar te zwijgen van hyperinflatie, steeds anders om meer te verdienen dan je uitgeeft. Het gevolg is dat u een creditcardschuld krijgt.

Er is echter goed nieuws: u kunt kwijtschelding krijgen van creditcardschulden en leren hoe u tot 60% van onze schulden kunt kwijtschelden. De manier om dit te doen is door middel van een strategie die schuldenregeling wordt genoemd.

Schuldenregeling vraagt ​​uw betaalkaartmaatschappij om opnieuw te onderhandelen over uw betalingsovereenkomst. Je kunt ze schrijven of bellen, je moeilijke financiële situatie uitleggen en aanbieden om al je schulden af ​​te betalen met een korting van 60%.

Als uw schuldeisers niet met u willen samenwerken, zult u een bedrijf moeten inschakelen dat u helpt bij de schuldenregeling. Ze dwingen uw schuldeisers om compromissen te sluiten en geven u een pauze.

Werken met dit bedrijf, hier zijn de vier stappen die u zult maken.

1. U stopt volledig met het betalen van al uw schulden. Dit zal uw schuldeisers, die gewend zijn aan uw naleving, schrikken.

2. In plaats van met je kaart te betalen, zet je nu het geld dat je betaalde op een spaarrekening. Na verloop van tijd zal het spaarbedrag oplopen, en hoe langer u geld opzij zet, hoe meer het bedrag.

3. Uiteraard zal uw laadbedrijf helemaal niet blij zijn. Ze zullen angstig worden, bang dat je ze helemaal niet betaalt. Meestal schakelen ze een incassobureau in om u dagelijks lastig te vallen met lastigvallende telefoontjes. In plaats van de oproepen aan te nemen, stuurt u ze echter door naar het bedrijf dat u helpt bij het aflossen van uw schulden. Een vertegenwoordiger van dat bedrijf zal alle oproepen voor u afhandelen.

4. Ten slotte zal het bedrijf dat uw schuldheronderhandeling vertegenwoordigt, ofwel bellen of schrijven naar de doorlopende kredietmaatschappij en zeggen dat u bereid bent een forfaitair bedrag te betalen als zij u 60% van de schuld kwijtschelden. Nu weten uw schuldeisers dat als ze blijven weigeren, ze geen cent krijgen. Met het geld van uw spaargeld kunt u de schuld nu volledig aflossen.

Hoewel je misschien terughoudend bent om zulke krachtige maatregelen te nemen om schuldenvrij te worden, is je enige andere keuze als je erover nadenkt om te blijven lijden onder constante stress over je schulden.