Verantwoord studieleningen lenen – Vijf manieren om het goed te doen

Onderzoek heeft uitgewezen dat studieleningen 54 procent uitmaken van de steun voor collegegeld, waardoor ze de grootste vorm van leningen aan studenten zijn. Met de toename van studieleningen neemt het aantal wanbetalingen toe, dit kan worden toegeschreven aan de hoge werkloosheid of andere financiële factoren. Studieleningen blijven een albatros om de nek van veel studenten, elk jaar is er een duidelijke toename van studentenleners. De stijging van de toename van studentenleningen in combinatie met de totale kosten voor de universiteit is sneller gegroeid dan de inflatie. Waarom is dit? Experts beweren dat steeds meer studenten steeds meer een reeks studieleningen afsluiten, waardoor de schuldquote toeneemt. Het aangaan van nieuwe studieleningen verhoogt alleen uw schuld, waardoor u steeds verder in een financiële crisis zakt. Het is eenvoudig, hoe meer schulden u maakt, hoe dieper de schuldenspiraal.

Studieleningen zullen altijd bij ons zijn, helaas, lenen om een ​​hogere opleiding te volgen is de enige manier waarop de meerderheid van de Amerikanen hun doel van het behalen van een hbo-opleiding zal bereiken. Omdat we weten dat lenen om naar de universiteit te gaan niet verdwijnt, moeten er zo lang mogelijk van tevoren stappen worden ondernomen om de beet van het lenen om naar de universiteit te gaan te compenseren om uw schulden te verminderen en te beheren. Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat u verantwoord leent.

1. Voorkom dat u in de leningval trapt – Vermijd indien mogelijk lenen; als je echter bent zoals de meeste studenten die naar de universiteit gaan, heb je geen andere keuze dan dit te doen. Als het tijd is om te lenen, laat u dan niet verleiden om het volledige bedrag te lenen dat voor u persoonlijk beschikbaar is voor de lening, lening, lening, dit kan u een vals gevoel van financiële zekerheid geven. Wanneer je het maximale bedrag van een studielening krijgt, is dit vaak meer dan je kunt terugbetalen. Dit gebeurt meestal wanneer studenten een lening op basis van behoeften afsluiten. Deze leningen zijn gemakkelijk te krijgen en u hoeft pas terug te betalen nadat u van school bent gegaan. Als je in het begin van je studiefinanciering op verantwoorde wijze leent, is de terugbetaaltermijn beheersbaar.

2. Weet precies hoeveel je moet lenen – Weet voordat je vertrekt is mijn motto! Wanneer u uw leningsbrief ontvangt, en het maximale bedrag dat erop staat, omdat u van tevoren precies weet hoeveel u nodig heeft voor een bepaald schoolsemester. Als je deelneemt aan het studentenwerkprogramma of misschien wel fulltime werkt in de zomer. Het salaris dat u verdient met uw deeltijdwerk kan worden gebruikt om een ​​beetje geld terug te betalen op de lening. Overweeg ook om een ​​deel van uw inkomsten opzij te zetten om het volgende semester te betalen, zodat u niet zoveel hoeft te lenen.

3. Overweeg alleen studieleningen met de beste voorwaarden – Onthoud dat hoe lager de rentetarieven, hoe lager de lening, wat betekent dat u minder hoeft terug te betalen: Federal Perkins Loans, Stafford Loans: Federal Family Education Loan Program (FFELD) en Federal Direct Student Loan Program (FDSLP), gratis aanvraag voor Federal Student Aid (FAFSA), The Federal Parent PLUS Loans for Undergraduates Students (PLUS) Program, Graduate en Professional Student PLUS Loans (PLUS).

4. Beurzen en beurzen – Niet-gegradueerde beurzen en beurzen voor afgestudeerden zijn uitstekende hulpmiddelen om studenten te helpen hun opleiding te betalen. In tegenstelling tot leningen kunnen beurzen en beurzen als gratis geld worden beschouwd, omdat het niet hoeft te worden terugbetaald. Duizenden beurzen en beurzen van duizenden sponsors worden elk jaar uitgedeeld. Hier zijn enkele bronnen om u op weg te helpen: FastWeb Scholarship Search, College Board Fund Finder, Scholarships.com LLC en Scholarship Search-sites die eigendom zijn van Education Lenders, beurscentrum, Award Database, Next Student Scholarship Experts, Broke Scholar, College Data, Wintergreen /Orchard House Scholarship Database, College NET Mach25 en College View-beursdirectory.

5. Militaire studentenhulp is een andere waardevolle hulpbron die uitzonderlijke beurzen biedt: wervingsprogramma’s van de Amerikaanse strijdkrachten, financiële hulp voor veteranen en hun afhankelijken, veteranen en de FAFSA, HEROES Act van 2003, boeken over militaire beurzen en financiële hulp voor veteranen. Aanvullende informatie is te vinden in het gedeelte Onderwijs van de website Military.com.

6. Ten slotte, onderhandse leningen of alternatieve leningen – Deze leningen zouden uw laatste redmiddel moeten zijn en indien mogelijk een andere bron kiezen. Je zult heel veel informatie vinden wanneer je met je onderzoek begint, de sleutel is om je niet te laten frustreren en je op te laten geven. Blijf gefocust, volhard en voer de bergen papierwerk tijdig uit. Als je tot het laatste moment wacht, zul je misschien merken dat je je dromen moet uitstellen tot het volgende semester, en ik weet zeker dat je niet wilt dat dat gebeurt. Maak van deze bronnen uw belangrijkste informatiebron en u heeft altijd actuele informatie binnen handbereik: FastWeb Scholarship Search, Local Public Library en het hulpbureau van uw plaatselijke College.