Vandaag een financiële lening voor een klein bedrijf aanvragen – dat is allemaal nieuw

Er zijn verschillende individuen die hun werk zijn kwijtgeraakt in de economische neergang en zich een jaar lang plichtsgetrouw hebben ingespannen om aan werk te komen. En de ervaring heeft hen geleerd om zichzelf nooit meer in een situatie te brengen waarin ze iemand voor werk moeten zoeken.

Voor enkelen gaat het weggaan van een baan over het leven geven aan hun eigen bedrijfsidee; voor anderen die eerst een beetje willen oefenen met het managen van een onderneming, lijkt het bekijken van het franchisemodel precies goed. Als je een nieuwe onderneming begint, heb je ongeveer een jaar geld nodig voor levensonderhoud, moet je vastberadenheid hebben, moet je veel contacten hebben, je moet absoluut houden van precies wat je doet, en ten slotte heb je geld nodig. Van alle soorten leningen om uit te kiezen, is de lening voor kleine bedrijven het zwaarst getroffen; traditionele verkooppunten voor zowel financiën als krediet zijn zo verbrand door de slechte bezuinigingen dat ze financiële leningen hebben weggegeven zonder voldoende eigen vermogen of waarschuwing dat ze nu de andere kant op gaan, op de vlucht voor elke vorm van financiële lening die niet helemaal ondersteund.

Vreemd genoeg is de Small Business Administration die de regering-Obama volledig heeft gepusht als de redder van het krediet waar het land naar op zoek is, niet degene die echt hypotheken voor kleine bedrijven doet, behalve als het is om te helpen bij een financiële ramp. Precies wat de SBA doet, blijft aan uw zijde als u een zakelijke hypotheek aanvraagt ​​bij een bancaire instelling. Het is de borg die je altijd al in een vriend wilde hebben. Elk jaar heeft de SBA de rug van duizenden kleine bedrijven die financiële leningen aanvragen. Zij tekenen op het formulier en garanderen tevens dat uw lening aan de bank wordt terugbetaald.

Dus wat moet u doen om een ​​hypotheek voor kleine bedrijven aan te vragen met de SBA-garantie en een goedkeuringsstempel? U moet contact opnemen met een lokale financiële instelling die in aanmerking komt voor SBA-garantie. Het 7(a)-programma van het agentschap is het bekendste plan; het is er voor groothandels die minder dan honderd personen in dienst hebben; en het zal financiële leningen verstrekken aan kleinschalige detailhandelsondernemingen die niet meer dan 21 miljoen dollar per jaar aan zaken doen. Als u op zoek bent naar een financiële lening voor gereedschappen voor uw eigen onderneming, kunt u een aflossingstermijn krijgen van ongeveer vijfentwintig jaar; en als u werkkapitaal nodig heeft, kunt u een looptijd van ongeveer 10 jaar krijgen.

De SBA verzekert gewoonlijk niet meer dan 85% van een lening aan kleine ondernemingen onder de $ 150.000. En als debiteur moet u hen een kredietverstrekker betalen van ongeveer 2% van wat u krijgt. U kunt rekenen op speciale hypotheekprogramma’s voor het geval u net uit actieve dienst komt of als uw echtgenoot op dit moment in actieve dienst is. Als u precies een zeer kleine hypotheek van minder dan $ 35.000 overweegt, die u niet langer dan een jaar hoopt te behouden, hebben ze speciale microkredietprogramma’s voor snelle leningen voor precies dergelijke behoeften.

Maar er zijn eigenlijk betere alternatieven dan die hierboven (vooral als je een bedrijf hebt dat al een beetje draait). On Deck Capital, een bedrijf dat een revolutie wil ontketenen in de kredietmarkt voor kleine ondernemingen. De hachelijke situatie met het werken met een conventionele financiële instelling is dat ze eigenlijk niet veel ervaring hebben met het verstrekken van een financiële lening voor kleine bedrijven. On Deck onderzoekt echter het wereldwijde web om te kijken hoe kredietwaardig een bedrijf is, en verstrekt financiële leningen zonder eigen vermogen. Het wordt terugbetaald door elke dag een paar dollar rechtstreeks op uw account te tikken. Er is natuurlijk een addertje onder het gras – ze rekenen een jaarlijkse rente van 36%.