FINANCIEEL.com

Nederlandse royals poseren voor jaarlijkse zomerfoto’s met nieuwe aanwinst

Nederlandse royals poseren voor jaarlijkse zomerfoto’s met nieuwe aanwinst

De koninklijke familie, met Mambo, op het strand in Scheveningen. Foto: Robin Utrecht voor RVD

Het Nederlandse koningshuis poseerde dit weekend voor hun jaarlijkse zomerfoto’s in strandbar La Cantina aan het Zuiderstrand in Den Haag, met een nieuw schattig gezicht dat de show steelt.

Koning Willem-Alexander, koningin Maxima en hun drie dochters, prinsessen Amalia, Alexia en Ariane, kregen voor het eerst gezelschap van Mambo, hun tweejarige poedelmix.

De jaarlijkse fotosessie markeert het begin van de zomervakantie van de koninklijke familie en moet ervoor zorgen dat hun eigenlijke vakantie vrij blijft van Nederlandse paparazzi.

Mambo kwam in oktober 2021 bij de familie, zo maakte bekend een post door de familie op Werelddierendag, maar verscheen niet in de fotoshoot van vorig jaar.

De familie was van plan om hun mee te nemen 2022 foto op het strand, maar dat plan werd gedwarsboomd door het weer. In plaats daarvan verhuisden ze naar Paleis Noordeinde in Den Haag.

De fotoshoot vond plaats de dag voor koning Willem-Alexander formeel zijn excuses aangeboden voor het Nederlandse slavenhandelverleden bij de herdenking van de afschaffing van de slavernij in Amsterdam.

Bedankt voor uw donatie aan DutchNews.nl.

We zouden de Dutch News-service niet kunnen aanbieden en gratis kunnen houden zonder de genereuze steun van onze lezers. Met uw donaties kunnen wij berichten over zaken waarvan u ons vertelt dat ze er toe doen en u dagelijks een samenvatting geven van het belangrijkste Nederlandse nieuws.

Doe een donatie

Gerelateerde onderwerpen

Voedselbanken worstelen met de bevoorrading omdat supermarkten hun verspilling terugdringen

Maersk verlengt de omleiding naar de Rode Zee voor ‘in de nabije toekomst’

In Oost- en Noordoost-Nederland zijn belangrijke wegen ondergelopen

Het overstromingsrisico blijft hoog, maar de dijken houden stand, zeggen ambtenaren

De Indiase Gautam Adani is opnieuw de rijkste persoon van Azië

De inflatie in de eurozone herstelt zich in december, wat de debatten over renteverlagingen aanwakkert