FINANCIEEL.com

Eindhoven organiseert verkiezingsdebat in het Engels: laat je mening horen

Eindhoven organiseert verkiezingsdebat in het Engels: laat je mening horen

Foto: Nederlands Nieuws

Volgende week organiseert het stadhuis van Eindhoven een Engelstalig verkiezingsdebat dat toegankelijk is voor iedereen die meer wil weten over de stemming van 22 november.

Kamerleden van vijf partijen – VVD, GroenLinks/PvdA, C66, Volt en het CDA – hebben zich aangemeld om deel te nemen aan het evenement en vragen van potentiële kiezers te beantwoorden.

“Een groeiend aantal internationals heeft stemrecht en wij vinden dat zij hun zorgen moeten kunnen uiten aan degenen die het beleid zullen bepalen dat hun leven zal beïnvloeden”, zegt Beena Arunraj van Eindhoven News, die het evenement organiseert.

“Dit debat is voor iedereen die het in het Engels wil volgen, dus studenten, vluchtelingen, arbeidersimmigranten en expats.” Ook bedrijfsleiders en gemeenschapsgroepen zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn.

Schrijf u in om het debat bij te wonen

Een onderzoek onder internationale kiezers door Nederlands nieuws constateerde dat GroenLinks/PvdA veruit de populairste keuze is, gevolgd door D66, VVD en Volt. Nieuwsredacteur Robin Pascoe zal tijdens de bijeenkomst van 16 november ook een van de panelsessies modereren.

Bedankt voor uw donatie aan DutchNews.nl.

We zouden de Nederlandse Nieuwsdienst niet kunnen aanbieden en gratis kunnen houden zonder de genereuze steun van onze lezers. Met uw donaties kunnen wij verslag doen van zaken die volgens u belangrijk zijn en u dagelijks een samenvatting geven van het belangrijkste Nederlandse nieuws.

Doe een donatie

Gerelateerde onderwerpen

Voedselbanken worstelen met de bevoorrading omdat supermarkten hun verspilling terugdringen

Maersk verlengt de omleiding naar de Rode Zee voor ‘in de nabije toekomst’

In Oost- en Noordoost-Nederland zijn belangrijke wegen ondergelopen

Het overstromingsrisico blijft hoog, maar de dijken houden stand, zeggen ambtenaren

De Indiase Gautam Adani is opnieuw de rijkste persoon van Azië

De inflatie in de eurozone herstelt zich in december, wat de debatten over renteverlagingen aanwakkert