FINANCIEEL.com

Een koude week voor de boeg, met winterse buien in het oosten

Een koude week voor de boeg, met winterse buien in het oosten

Foto: Nederlands Nieuws

Na een zonnige dag op dinsdag keren woensdag de winterse buien terug naar Nederland, omdat de temperatuur daalt en nachtvorst steeds waarschijnlijker wordt. weerbureau KNMI.

Woensdagochtend zal het in het zuiden en midden van het land nat zijn, terwijl er in het oosten en zuidoosten van het land natte sneeuw kan vallen. In de middag zijn er zonnige perioden, maar later op de dag zal Zuid-Limburg getroffen worden door regen of natte sneeuw en in het oosten zal de temperatuur dalen tot 1°.

In de kustgebieden vallen woensdagavond waarschijnlijk meer winterse buien, maar elders blijft het op beschutte plaatsen droog met vorst.

Donderdag blijft het droog met zonnige perioden maar koud, terwijl vrijdag meer winterse buien vallen, aldus het KNMI. Het weekend zal vergelijkbaar zijn, met temperaturen die nauwelijks boven de 3° uitkomen, maar wel minder kans op nachtvorst.

De meerjarenvoorspelling van het KNMI voorspelt een kans van 50% op meer van hetzelfde winterse weer en een kans van 50% op meer regen tot ver in december.

Bedankt voor uw donatie aan DutchNews.nl.

We zouden de Nederlandse Nieuwsdienst niet kunnen aanbieden en gratis kunnen houden zonder de genereuze steun van onze lezers. Met uw donaties kunnen wij verslag doen van zaken die volgens u belangrijk zijn en u dagelijks een samenvatting geven van het belangrijkste Nederlandse nieuws.

Doe een donatie

Gerelateerde onderwerpen

Voedselbanken worstelen met de bevoorrading omdat supermarkten hun verspilling terugdringen

Maersk verlengt de omleiding naar de Rode Zee voor ‘in de nabije toekomst’

In Oost- en Noordoost-Nederland zijn belangrijke wegen ondergelopen

Het overstromingsrisico blijft hoog, maar de dijken houden stand, zeggen ambtenaren

De Indiase Gautam Adani is opnieuw de rijkste persoon van Azië

De inflatie in de eurozone herstelt zich in december, wat de debatten over renteverlagingen aanwakkert