Uit het zicht bedreigt pandrechten je kasteel – Tip #1

Weet je wat een pandrecht is? Een pandrecht is een vordering op het huis van een huiseigenaar om de compensatie van een schuld te verzekeren. Het kan worden geplaatst door een stadsbestuur, de IRS of aannemers voor niet-betaling van reparaties of verbeteringen aan het huis.

Hier zijn een paar andere soorten potentiële pandrechten tegen een huis:

– Geen federale of lokale onroerendgoedbelasting betaald.

– In een echtscheidingszaak kan de vrouw vasthouden aan de woning, maar de andere krijgt een pandrecht op het huis om hun toekomstige uitkering te beschermen.

Mensen zijn zich er misschien niet eens van bewust dat er een pandrecht op hun rechtmatige huis rust totdat het te laat is. Om welke reden dan ook een pandrecht op uw land wordt geplaatst, een huiseigenaar moet het laten verwijderen voordat u het rechtmatige huis van een huiseigenaar kunt verkopen of herfinancieren.

De karate-advocaat controleert het: als u in een financiële crisis zit, is een van de beste manieren om de rekeningen van een huiseigenaar te betalen, het eigen vermogen in het huis van een huiseigenaar te krijgen. Het laatste wat je wilt dat er gebeurt, is om er op het laatste uur achter te komen dat je een pandrecht op je hebt dat moet worden opgelost om door te gaan met de refi. Een site als http://www.KarateLawyer.com doorzoekt het hele land om uitstaande pandrechten tegen het huis van een huiseigenaar te vinden en zal u een online rapport bezorgen. Het is beter om ze meteen te begrijpen, zodat je tijd hebt om de zaak te kalmeren en het te laten oplossen.

Laat dit niet op je af komen! Ontdek onmiddellijk of er pandrechten zijn tegen uw eigendom.

Als de regering ‘belofte’ op een huis, begin dan nu met het maken van plannen. Er is normaal gesproken een periode van meerdere jaren waarna een pandrecht vervalt en kan niet worden opgeëist als noch de persoon die geld verschuldigd is, noch de huiseigenaar actie onderneemt. Gedurende die periode kan de Big Brother of de staat uw eigendom overvallen op al uw bankrekeningen, zelfs die de ongelukkige persoon op papier bezit met een andere persoon. Onderneem nu actie, want de woning die u redt, wordt van u!