U zegt dat u geen geld kunt verdienen met betaalde enquêtes? Baloney, ik zal je laten zien hoe met CashCrate!

Oké, ik herinner me dat in januari 2007, toen ik lid werd van veel betaalde enquêtesites, er een was die echt mijn aandacht trok en het heette CashCrate.

En wat me echt deed watertanden, was toen ik een jongedame tegenkwam genaamd Amy Bass en haar blog genaamd Debt Free Goal. Op haar site zag ik een deel van het geld dat ze verdiende met CashCrate.

Haar cheque voor de tweede maand schoot omhoog naar meer dan $ 1800. Niet te armoedig voor een klein parttime optreden.

Maar laat me dit duidelijk maken. Amy is slechts een handvol mensen om dit niveau te bereiken met CashCrate. Ik weet zeker dat ze nog steeds een paar honderd dollar per maand verdient met verwijzingen (dit is GEEN werk, alleen een passief inkomen), maar de inkomsten van $ 1800 per maand zijn er niet meer voor haar.

Om bijna $ 2.000 per maand met CashCrate over een bepaalde periode te onderhouden, zou je een verbazingwekkend aantal uren moeten besteden en een beetje geluk moeten hebben of een aantal gelukkige situaties op je pad krijgen. Het is zeer onwaarschijnlijk dat u dit doel zult bereiken!

Ik zie CashCrate meer als een bedrijf waar je gratis lid kunt worden en waar je met je werk een passief inkomen kunt verdienen waarmee je een autolening of hypotheek kunt betalen. Of laat je je gezin meenemen op vakantie, betalen voor de essentiële dingen in het leven, zoals eten en kleding, en je gewoon de mogelijkheid geven om wat geld in je spaarvarken te doen.

Het feit is dat je geen fortuin zult verdienen met CashCrate, maar ik weet dat het een legitieme manier is om vrijwel onmiddellijk geld te gaan verdienen.

Voor mij was dit het eerste programma van welke aard dan ook dat me leerde hoe ik vanuit huis op internet geld kon verdienen. En ik verdien nog steeds consequent geld aan dit echt coole bedrijf.

Hier zijn de drie manieren om geld te verdienen bij CashCrate:

1. Dagelijkse Enquêtes – Net als andere programma’s zoals Fusion Cash, kun je beginnen met het doen van hun dagelijkse enquêtes. Ze zijn ongeveer $ 1 die u kunt verdienen. Dus daar beginnen, dat is bijna $ 30 per maand door slechts één enquête per dag in te vullen. Leuke kleine cashflow.

2. Gratis aanbiedingen – U kunt $ 100 tot $ 200 per maand verdienen door gratis aanbiedingen aan te nemen en deel te nemen aan proeflidmaatschappen. Er zijn veel mensen die gewoon de aanbiedingen doen en een leuke bijverdienste verdienen. Niet extravagant maar goede extra verandering.

3. verwijzingen – Dit is de meest lucratieve manier om geld te verdienen met CashCrate. Zoals ik al eerder heb gezegd, besteden veel mensen gewoon hun tijd aan het verdienen van aardig wat geld door aanbiedingen en enquêtes te doen. Maar het verwijzingssysteem kan uw inkomsten echt naar een ander niveau tillen. Zoals ik eerder met Amy heb besproken, verdiende ze het grootste deel van haar geld met verwijzingen. Maar onthoud dat iedereen moet deelnemen aan de dagelijkse enquêtes en gratis aanbiedingen, zodat het verwijzingssysteem soepel verloopt. Anders zouden mensen gewoon lid worden om een ​​verwijzer te zijn en zou niemand geld verdienen omdat u commissie krijgt van wat andere mensen verdienen door aanbiedingen en enquêtes te doen.

Hoop dat dat logisch is.

Hier is het laagste punt van de commissie die u krijgt en hoe u geld kunt verdienen vanuit huis door te verwijzen:

Brons – 0 actieve verwijzingen – 20% eerste niveau, 10% tweede niveau

Zilver – 50 actieve verwijzingen – 25% eerste niveau, 10% tweede niveau

Goud – 150 actieve verwijzingen – 25% eerste niveau, 15% tweede niveau

Platina – 300 actieve verwijzingen – 30% eerste niveau, 15% tweede niveau

Elite – 500 actieve verwijzingen – 30% eerste niveau, 20% tweede niveau

Dus als u net begint als verwijzer met CashCrate, verdient iedereen die u aan boord brengt 20% van het dollarbedrag dat ze verdienen bij het invullen van aanbiedingen en enquêtes. En iedereen die ze aan boord brengen, verdient 10% extra!

Best wel cool he??

Zoals ik al zei mensen, je gaat nooit de kost verdienen met CashCrate. Maar het is een leuke kleine manier om te zien dat internet je kan betalen, in tegenstelling tot wat mensen zeggen!