Tweede hypotheekleningen zijn cool voor schuldconsolidatie en uitbetaling

Nu de herfinancieringshausse officieel voorbij is, zijn tweede hypotheken koeler dan ooit. Veel huiseigenaren zijn gezegend met eerste hypotheken met een lage rente die ze willen behouden. De behoefte aan contanten verdween niet met de herfinancieringshausse, dus 2e hypotheken en home equity-leningen zullen de komende jaren de voorkeursleningen zijn. Iedereen die een lening met een vaste rente van minder dan 6% heeft met een looptijd van 30 jaar, moet zijn bestaande lening intact houden en een tweede lening voor zijn huis afsluiten als hij contant geld nodig heeft. De Federal Reserve heeft laten doorschemeren dat er meer renteverhogingen komen, dus als u een hypotheekmakelaar of geldschieter bent, is het tijd om uw tweede hypotheekproductlijn op te frissen, omdat mensen nog steeds toegang moeten hebben tot contant geld, en er is geen betere manier om dit te bereiken.

Home Equity-leningen tot 125%

U heeft geen eigen vermogen nodig en met dit leningprogramma kunt u de waarde van uw huis zelfs tot 125% overschrijden! Deze 2e hypotheken worden doorgaans aangeboden met een vaste rentevoet voor aflossingstermijnen van 15, 20 of 25 jaar. Als u creditcardschulden of leningen met een hoge rente heeft, is dit een uitstekende lening om renteverhogingen te elimineren en geld te besparen! IHE-manager Sandy Sarconi verklaarde: “Er is geen betere manier voor een hardwerkend gezin zonder eigen vermogen om de rekeningen te verlagen en schulden af ​​te lossen.”

* Vaste rente 2e hypotheek

* Geen hypotheekverzekering ooit

* Geen eigen vermogen tweede hypotheek

Opgegeven inkomen Tweede hypotheek

Steeds meer mensen zoeken naar gereduceerde documentatieleningen. Steeds meer mensen zijn zelfstandige geworden en veel mensen houden gewoon van het gestroomlijnde proces.

* Opgegeven inkomenskredieten

* Geen inkomen Geen vermogen 2e hypotheken

* Geen inkomen geverifieerd eigen vermogen

* Geen Doc Equity-herfinanciering

Tweede hypotheek kredietlijnen

Natuurlijk zijn de rentetarieven variabel. Ja, de Fed heeft de prime rate-index de afgelopen jaren acht keer verhoogd, maar mensen houden van lage betalingen die alleen door rente verstrekte leningen worden verstrekt. Mensen houden ook van de flexibiliteit om alleen rente te hoeven betalen over het geld waartoe u toegang heeft. Waar anders kun je geld op je laten wachten zonder te hoeven betalen totdat je contant geld hebt gebruikt!

* Alleen rentebetalingen

* Thuiskredietlijnen

In 2006 is de vaak verlegen, tweede hypotheek uit de schaduw van de eerste hypotheek gekomen en geëvolueerd tot de coole lening naar keuze.