Top 5 voordelen van hard geld leningen

Hardgeldleningen verwijzen naar financiering die wordt verstrekt door niet-institutionele kredietverstrekkers. Er zijn veel geldschieters die snel geld lenen tegen aantrekkelijke rentetarieven.

Als lener moet u de reputatie en het bedrijf van de geldschieter grondig controleren, maar terwijl u uw onderzoek doet, zult u ontdekken dat geldschieters een groot voordeel kunnen bieden bij uw zoektocht om uw investeringsproject in onroerend goed te financieren.

Voordelen van hardgeldleningen

  • Snellere goedkeuringen: zonder twijfel is een van de belangrijkste voordelen van een hard-geldlening het feit dat beleggers de voorafgaande goedkeuring binnen een of twee dagen kunnen krijgen, aangezien ze het handjevol documenten hebben ingediend dat de geldschieter heeft gevraagd. Leners van hard geld richten zich voornamelijk op de vraag of het actief zelf een goede marktwaarde heeft en of het eigen vermogen van de leningnemer ten minste 20% is. Financiering kan in minder dan een week plaatsvinden, in vergelijking met normale leningen die een maand of zelfs langer kunnen duren. Bij het informeren naar geldschieters van hard geld, is een belangrijke vraag hoe snel ze kunnen financieren.
  • Flexibel betalen: Met een particuliere geldschieter heb je meer vrijheid om een ​​afbetalingsplan op maat te maken. Bij een grote financiële instelling heb je deze vrijheid niet. In plaats daarvan moet u de betalingsvoorwaarden van de bank accepteren. Met een particuliere geldschieter kunt u echter een voor beide partijen aanvaardbaar afbetalingsplan bespreken en komen dat volgens u geschikt voor u is.
  • Minder vereisten: wanneer u een lening aanvraagt ​​bij een normale financiële instelling, wordt van u verwacht dat u aan veel harde vereisten voldoet, zoals inkomensgeschiedenis, ervaring, enz. Het is geen geheim dat bankgoedkeuringen een omslachtig proces kunnen worden. De kans is groot dat u niet met zoveel eisen wordt opgezadeld door een hard geldschieter. Zolang u een waardevol bezit heeft met een aandelenbelang van ten minste 20% erin, is de kans groot dat u in aanmerking komt voor de lening.
  • Nul boetes voor vooruitbetaling: als u een lening van een gevestigde bank verkrijgt, kunt u boetes voor vervroegde aflossing krijgen als u de lening vóór de vervaldatum aflost. De meeste kredietverstrekkers met een vast bedrag brengen geen boetes voor vervroegde aflossing in rekening, dus als u extra contant geld tegenkomt en besluit uw lening vóór de vervaldatum af te betalen, kunt u dit vol vertrouwen doen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u daarvoor wordt bestraft.
  • Kredietgeschiedenis geen groot probleem: in het geval van grote kredietinstellingen kan uw kredietgeschiedenis een enorme impact hebben op het al dan niet krijgen van een lening. Bij particuliere kredietverstrekkers wordt minder nadruk gelegd op een zwakke kredietgeschiedenis. Dit komt doordat een particuliere geldschieter de goedkeuring van een lening baseert op de waarde van het onroerend goed, het eigen vermogen van de leningnemer, enz. Zolang u aan deze criteria voldoet, maakt u een goede kans om gefinancierd te worden.

Een extra bonus van het verkrijgen van een lening van een geldschieter is dat naarmate er meer eigendommen in de gemeenschap worden gerenoveerd, de waarde van het onroerend goed zal stijgen en de kwaliteit van de buurt verbetert.