Tips voor het vinden van een hypotheek met een slechte kredietscore

Een slechte kredietscore is niet ongewoon. De vraag is, kunt u daadwerkelijk in aanmerking komen voor een hypotheek als u een slecht krediet heeft? Het simpele antwoord is: ja, dat kan! Zelfs als uw krediet niet vlekkeloos is, heeft u nog steeds een kans om een ​​hypotheek te vinden die aan uw eisen voldoet en aan uw behoeften voldoet. De belangrijkste truc hier is dat je waarschijnlijk meer geld zult moeten neerleggen dan bij een gewone lening om de kredietverstrekker te overtuigen van je betrouwbaarheid, maar daarna zullen je maandelijkse betalingen hetzelfde zijn als voor een kredietnemer met een vlekkeloos krediet.

Er zijn verschillende manieren om een ​​kredietverstrekker met een slechte kredietwaardigheid te vinden. De beste plaats om uw zoektocht te beginnen is waarschijnlijk online. Er zijn enkele op internet gebaseerde bedrijven die rechtstreeks gespecialiseerd zijn in het uitlenen van geld aan personen met slechte kredietscores, en dergelijke bedrijven zullen bereid zijn met u samen te werken en u de best mogelijke tarieven voor te stellen. Misschien is dat een goede manier om geld te krijgen voor het huis dat u wilt.

Een andere plek om te bezoeken is uw bank. Natuurlijk zullen de meeste banken u als een enorm risico behandelen en hoogstwaarschijnlijk weigeren u geld te lenen, maar ze kunnen u net zo goed in de goede richting wijzen – zij weten misschien en adviseren u om zich tot een aantal kredietverstrekkers te wenden die mogelijk bereid zijn om met je samen te werken. Je kunt het tenslotte gewoon aan andere mensen vragen – misschien zaten sommigen van hen in vergelijkbare slechte kredietsituaties en weten ze waar ze terecht kunnen voor redelijke hypotheekopties.

Als je eenmaal een paar geldschieters hebt gevonden die je geld willen lenen, moet je zorgvuldig onderzoek doen om degene te kiezen die het beste bij je past, en hieronder zullen we de belangrijkste punten bespreken waar je speciale aandacht aan moet besteden.

Zorg er allereerst voor dat de kredietverstrekker geloofwaardig is. Controleer het bedrijf zelf om er zeker van te zijn dat het legitiem is.

Ten tweede, controleer of er extra kosten zijn. Hoogstwaarschijnlijk zult u een grote aanbetaling moeten doen, maar dat is normaal in een slechte kredietsituatie. Waar u op moet letten, is dat er geen extra maandelijkse kosten of te hoge aanvraagkosten zijn. Negeer dit punt niet – het vooraf controleren kan u in de toekomst veel problemen besparen.

Bekijk ten slotte alle basisfeiten, zoals u zou doen met een gewone hypotheek. Is de hypotheek vast of aanpasbaar? Kunt u elke maand boetevrij meer aflossen? Wat uw credit score ook is, deze basiszaken worden niet minder belangrijk.

Al met al, wees heel voorzichtig bij het kiezen van een geldschieter – een slecht krediet hebben betekent niet dat u geen geschikte hypotheekoptie kunt vinden die redelijke tarieven biedt en uw geld bespaart. Aan de andere kant, onthoud dat als een optie te mooi lijkt om waar te zijn, dit hoogstwaarschijnlijk ook zo is.