Tips voor het opbouwen van rijkdom – Leer een zeer bewaakte strategie om te bankieren als een bank en laat uw geld snel groeien

Het is geen geheim hoe banken hun activa vergroten, rijkdom opbouwen en erin slagen hun naam op enkele van de hoogste gebouwen in grote steden te stempelen. Dat is voor hen geen geheim. Voor jou is het een bekend geheim gehouden, dat zeer goed wordt bewaakt door de elite. Tot nu. Slimme geldinvesteerders, slimme zakenmagnaten en bankdirecteuren kennen deze strategie als hun broekzak en gebruiken deze in hun voordeel. Nu is het tijd voor jou om te leren bankieren zoals de bank, slimme geldinvesteerders en een slimme zakenmagnaat. Wat is deze strategie die zo belangrijk voor u is om te weten hoe u deze moet gebruiken als u uw vermogen wilt vergroten, moeiteloos vermogen wilt opbouwen en in een fractie van de tijd uw naam op meerdere eigendommen wilt stempelen? Die cruciale strategie is ’tijdswaarde van geld’.

De meerderheid van de samenleving is geconditioneerd om te bankieren als consumenten van rijkdom en niet als bouwers van rijkdom. Banken gebruiken al geruime tijd verschillende strategie├źn om geld te verzilveren. Banken begrijpen en gebruiken het concept van de tijdswaarde van geld. Banken weten dat geld niet ziek maakt. Geld werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week, zelfs als je slaapt.

Slimme geldinvesteerders en slimme zakenmagnaten doen wat de banken doen. Ze verplaatsen de juiste hoeveelheid geld op het juiste moment, naar de juiste rekening, van de ene rekening naar de andere en laten het voor de juiste tijd staan. Banken, slimme geldinvesteerders en slimme zakenmagnaten begrijpen en gebruiken het concept en spelen in op het principe van “geen stilstaand geld”.

Consumenten worden meestal betaald en storten hun geld op een betaalrekening en wachten om rekeningen te betalen. Dus wat doet uw geld op uw betaalrekening? Het wacht om te worden uitgegeven of we zouden kunnen zeggen dat het eigenlijk niets doet. Het staat stil, het werkt niet voor jou.

Aan het einde van de werkdag vegen banken de betaal- en spaarrekeningen van al hun klanten, lenen en beleggen ze uw geld en verdienen ze rente terwijl u slaapt. Voor het gebruik van je geld verdien je hooguit een paar procent rente. Toch ga je terug naar dezelfde bank, krijg je een lening of leen je hun geld, ze brengen je kosten in rekening en verdienen 30% of meer op een creditcard.

Of het nu goed of fout is, de banksector heeft altijd geprofiteerd van het gebrek aan inzicht van de consument in het systeem van ‘sparen en lenen’. En ze zullen van u blijven profiteren totdat u leert te doen wat de banken doen en niet wat zij u opdragen.