Tips voor het aanvragen van een lening

U kunt geen lening krijgen zonder eerst een betaalrekening te hebben. Mogelijk hebt u een betaalrekening nodig omdat kredietverstrekkers uw inkomen verifiëren via uw betaalrekening. Maak je echter geen zorgen – er is een manier om een ​​lening te krijgen, zelfs als je een slechte kredietwaardigheid hebt, maar je moet beginnen met het krijgen van een betaalrekening.

Heeft u uw vorige account misbruikt en vervolgens kwijtgeraakt? Door ongedekte cheques uit te schrijven of herhaaldelijk te veel geld op uw bankrekening te zetten, wordt u op de zwarte lijst gezet via een systeem met de naam “ChexSystems, de database die door banken wordt gebruikt om kopers te volgen die herhaaldelijk dergelijke overtredingen hebben begaan. Als u eenmaal op hun lijst staat, laten banken u niet meer openen een nieuwe betaalrekening en u kunt mogelijk tot vijf jaar op de lijst blijven staan. Dus hoe moet u een lening krijgen als u geen betaalrekening kunt krijgen? Een klein deel van de bankmarkt stelt u in staat om te openen wat staat bekend als een tweede kans betaalrekening. De meeste nationaal erkende banken bieden deze niet aan, dus het zal moeilijk zijn om in uw regio een glimp op te vangen van een bank die dat wel doet. U zult beperkingen tegenkomen op dit soort rekeningen, zoals voor een limiet binnen het aantal cheques dat elke maand kan worden uitgeschreven, wat helpt om te voorkomen dat u te veel op de rekening staat en de bank beschermt tegen fraude.

Onderzoek uw kredietrapport

Zo weet u zeker dat u geen achterstallige rekeningen in incasso’s heeft. Als u dat doet, moet u eventuele achterstallige saldi betalen voordat u eraan voorafgaat. De meeste kredietverstrekkers die leningen verstrekken aan personen met een slecht krediet, zullen u echter weigeren als u geen lening kunt krijgen zonder eerst een controle te hebben gehad. Mogelijk hebt u een kijkrekening nodig omdat kredietverstrekkers uw inkomen verifiëren via uw betaalrekening. maak je echter geen zorgen – er is een manier om een ​​lening te krijgen, zelfs als je een slechte kredietwaardigheid hebt, maar je moet beginnen door een rekening te bekijken.

Winkel voor de lening

Concentreer u binnen de rente op de leningen die zij verstrekken. Aangezien uw krediet slecht is, kunt u een hoger dan gemiddeld rentetarief verwachten. Maar ook al kun je een hogere rente verwachten, ook nu zal er een variatie zijn van lager naar hoger. U vindt uitstekende en slechte individuele kredietverstrekkers in het bedrijf. De positieven bieden u een flexibel afbetalingsplan met een aflossingsvrije periode van 30 of 60 dagen, wat betekent dat u pas 30 of 60 dagen na ontvangst van het geld hoeft te beginnen met het terugbetalen van de lening. Sommige zullen u ook toestaan ​​om de lening vervroegd terug te betalen. Zorg er echter voor dat u begrijpt waar u het mee eens bent voordat u de pen op papier zet.

Een slecht krediet hebben betekent niet dat u geen lening kunt krijgen. raak niet gefrustreerd; kijk eens goed naar uw account, ruim uw kredietrapport op en u zult een geldschieter vinden.

Wees je bewust van valkuilen

U kunt enkele valkuilen vinden waarvan u op de hoogte moet zijn als u de leenmethode doorloopt. Opdrachtgever, vraag niet om de lening om niet-essentiële zaken te betalen, bijvoorbeeld kaartjes voor concerten en sportactiviteiten. Het afsluiten van een lening moet alleen worden overwogen als u de kosten van kritieke bestaanskosten moet dekken. Het regelmatig afsluiten van leningen voor een bron van inkomsten zal uw kredietwaardigheid alleen maar verslechteren. Ten tweede, leen alleen het minimum dat je nodig hebt om rond te komen. Het feit dat een geldschieter u $ 3.000 biedt, betekent niet dat u zoveel moet lenen – als u $ 900 nodig heeft om de grote autoreparatie te betalen, leen dan slechts $ 900.

Voel je ten slotte niet op je gemak als je wordt goedgekeurd voor een lening. ontspan je niet als je een beetje ruimte hebt gekregen om te besteden – je kunt uiteindelijk te veel uitgeven en teruggaan naar waar je begon. niet verstrikt raken in een vicieuze schuldencyclus. Wanneer u de lening heeft gekregen, kunt u deze in uw voordeel gebruiken om uw kredietwaardigheid te herstellen. Je zult wat offers moeten brengen door een paar luxe uit je bestaan ​​te halen, maar dit hoeft niet op lange termijn te zijn. Een paar opofferingen nu zullen leiden tot een veel veelbelovendere monetaire toekomst.