Tips voor autokopers die voor het eerst online autoleningen krijgen

Wat zijn automatische leningprogramma’s voor de eerste keer koper?

Of u nu uw eerste nieuwe of gebruikte auto koopt of van plan bent om voor het eerst online autoleningen aan te vragen, als u begrijpt hoe autodealers en kredietverstrekkers u zien en wat u kunt doen om dat imago te verbeteren, kunt u voorbereid zijn in om voor de eerste keer online autoleningen aan te vragen, zodat u in een betere positie bent om goedgekeurd te worden voor een autolening met een lagere rente en betere voorwaarden. U wilt tenslotte dat uw maandelijkse betaling voor een autolening zo laag mogelijk is, toch?

Wie zou een autolening voor de eerste keer kunnen aanvragen? Sommige mensen die voor het eerst autoleningprogramma’s kunnen helpen, kunnen zijn:

* Tieners die persoonlijk hun eerste auto op eigen naam kopen, moeten een autolening voor de eerste keer aanvragen omdat ze geen kredietgeschiedenis hebben

* Studenten die voor het eerst niet thuis wonen, hebben vaak geen tijd gehad om een ​​kredietgeschiedenis op te bouwen voordat ze naar school gaan en moeten daarom vaak een aanvraag indienen voor autoleningprogramma’s voor de eerste keer

* Mensen die in het verleden altijd contant hebben betaald voor een voertuig, maar nu willen upgraden naar een nieuwer voertuig of gedwongen zijn een autolening af te sluiten omdat ze momenteel niet het geld hebben om een ​​voertuig te kopen

* Immigranten die vanuit andere landen hierheen zijn verhuisd en dus hun kredietgeschiedenis hebben achtergelaten, moeten mogelijk voor het eerst autoleningprogramma’s aanvragen om een ​​kredietgeschiedenis op te bouwen

Niet alle eerste autoleners zitten in hetzelfde schuitje

Het eerste dat u moet beseffen, is dat niet alle nieuwe leners in hetzelfde schuitje zitten. Er kunnen veel verschillende factoren zijn die in uw voordeel of tegen u kunnen werken wanneer u online autofinanciering aanvraagt. Bijvoorbeeld:

* Bent u fulltime of parttime in dienst? Als u niet in loondienst bent, heeft u dan een inkomen? Niet in dienst zijn hoeft niet per se een spelbreker te zijn, maar als u van plan bent uw naam op de titel van de auto en op de autofinanciering te plaatsen, moet u aantonen dat u een baan, een vast inkomen of ander geld heeft dat u zal uw maandelijkse betaling van uw autolening betalen. Natuurlijk, hoe hoger uw inkomen is, hoe gemakkelijker het zal zijn om in aanmerking te komen voor autoleningprogramma’s met een lager rentetarief.

* Heeft u geen kredietgeschiedenis, omdat u net begint met uw financiële leven, of heeft u een slechte kredietgeschiedenis/lage kredietscore omdat u in het verleden een paar kredietmisstappen heeft gehad? Dealers zullen in beide gevallen zeker met u samenwerken. Als u echter een lage kredietscore heeft, kan de dealer, afhankelijk van hoe slecht uw kredietgeschiedenis is, geneigd zijn u een hogere rentevoet en een lagere kredietlimiet aan te bieden voor autoleningen die u voor het eerst koopt, in tegenstelling tot iemand die dat niet heeft gedaan. nog geen kredietfouten hebben gemaakt in hun financiële leven.

Let op, zie ons recente artikel getiteld “Goedgekeurd worden voor een autolening met slecht krediet als u een laag inkomen heeft” om te leren hoe u ongewenste items uit uw kredietrapport kunt laten verwijderen om uw kredietscore te verhogen.

* Heeft u geld beschikbaar om een ​​aanbetaling te doen op uw autolening? Of u nu voor het eerst autoleningen aanvraagt, of als u in het verleden autoleningen heeft gehad en nu gewoon een nieuwe nodig heeft, waar elke autodealer of geldschieter rekening mee zal houden bij het beoordelen van uw aanvraag en de items op deze lijst is; hoeveel risico nemen ze bij het verstrekken van een autolening aan u en wat kunnen ze u laten doen om dat risico te verkleinen. Een aanbetaling doen is iets dat u kunt doen om het risico van het dealerbedrijf te verkleinen, waardoor de kans groter is dat ze uw autolening snel goedkeuren en u een redelijker rentetarief geven. Bovendien zal een aanbetaling uiteraard verlagen wat u aan het voertuig verschuldigd bent en dus zullen uw maandelijkse betalingen lager en betaalbaarder zijn. Aanbetalingen zijn meestal niet vereist om online autoleningen te krijgen, maar ze kunnen erg handig zijn bij onderhandelingen met een dealer. Zelfs een kleine aanbetaling kan een verschil maken in hoe de dealer u ziet.

* Is er iemand die u kent die bereid zou zijn om voor u te ondertekenen voor uw autolening? Medeondertekenaars zijn niet vereist om online autoleningen te krijgen, zelfs als u een slechte kredietwaardigheid of helemaal geen kredietgeschiedenis heeft. Het gebruik van een medeondertekenaar kan u echter veel geld besparen en het aanvraagproces veel sneller en soepeler laten verlopen. Een medeondertekenaar is iemand die zijn of haar naam op uw leningaanvraag zet, samen met die van u, en garandeert dat de lening wordt terugbetaald. De limiet en het maximumbedrag van uw autolening wordt bepaald door het inkomen en de kredietwaardigheid van de medeondertekenaar, niet door die van u. Dus, als u ervoor kiest om een ​​medeondertekenaar te hebben, zorg er dan voor dat u er een kiest met een hoge kredietscore. Met een mede-ondertekenaar is het echt niet nodig om autoleningen voor de eerste keer te zoeken, omdat u door de dealer wordt behandeld alsof de hogere kredietscore en het hogere inkomen van u zijn.

* Wat is de verhouding van uw maandelijkse huursom in vergelijking met uw inkomen? Een weinig bekend feit is dat autodealers en kredietverstrekkers aandacht besteden aan dit aantal. Als u bijvoorbeeld $ 1.000 per maand verdient en uw maandelijkse huisvestingskosten $ 300 bedragen, nemen uw huisvestingskosten 30% van uw inkomen in beslag. Alles boven de 40% zal een rode vlag naar de dealer / geldschieter sturen en ze moeten misschien worden overtuigd dat u uw maandelijkse betalingen op tijd kunt doen. Houd hier rekening mee bij het invullen van uw autofinancieringsaanvraag.

Rekening houdend met de bovenstaande items, zou u een duidelijker beeld moeten kunnen krijgen van hoe autodealers en kredietverstrekkers voor autoleningen u zien, en wat u kunt doen om dat beeld, althans tot op zekere hoogte, te beheersen. Nadat u uw aanvraag heeft ingediend, is de teerling geworpen en ziet u wat de dealer u op dat moment te bieden heeft.