Te nemen stappen om een ​​commerciële kredietgever te vinden

Wanneer u uw volgende commerciële vastgoedproject wilt financieren, moet u een commerciële geldschieter vinden. Waarom, vraag je je misschien af? U hebt iemand aan uw zijde nodig die een expert is in de nuances van de soorten leningen die deel uitmaken van commercieel onroerend goed. Maar het vinden van een kan een beetje lastig zijn. Hier zijn een paar tips om u te helpen een goede commerciële kredietverstrekker te vinden.

Commerciële banken en kredietverstrekkers zijn vaak gespecialiseerd in de grotere bedrijven, dus het is vaak moeilijker om er een te vinden die gespecialiseerd is in kleine bedrijven. Het goede nieuws is dat, vooral sinds 2012, de kredietverlening aan kleine bedrijven in de lift zit.

Een manier om een ​​kleine, zakelijke geldschieter te vinden, is door te zoeken naar een kleinere geldschieter. In de gemeenschap gevestigde banken en kredietverenigingen lenen vaak veel vaker aan een lokaal bedrijf. Waarom? Het is deels gebaseerd op hun vermogen om u en uw bedrijf beter te kennen dan de grote jongens. Het is ook gebaseerd op hun bereidheid om hun lokale economie te ondersteunen door erin te investeren. Sommige lokale banken nemen ook deel aan het Small Business Credit Initiative, een federaal programma om kleine bedrijven een boost te geven.

Een andere manier om een ​​commerciële lening te krijgen, is door een geldschieter te vinden die leningen aanbiedt die worden ondersteund door de Small Business Administration. Deze leningen zijn perfect als u niet beschikt over de criteria die andere leningen nodig hebben om uw kredietwaardigheid te beoordelen. De SBA ondersteunt de leningen en geeft kredietverstrekkers de mogelijkheid om u zonder angst te lenen. U kunt controleren of de geldschieter vermeldt dat het een SBA-voorkeurslener is of u kunt de SBA raadplegen voor een lijst met lokale geldschieters die deel uitmaken van het programma.

Zoek, indien mogelijk, uit wie de leningevaluatie daadwerkelijk zal uitvoeren en de uiteindelijke beslissing zal nemen, of het nu de bank zelf is of dat zij uw lening naar een extern bedrijf sturen. Dit kan veranderen met wie u wilt werken als u van plan bent lokaal te werken.

Als je eenmaal een geldschieter hebt gevonden die je leuk vindt en bereid bent om mee samen te werken, doe dan je onderzoek naar het bedrijf. U zult meerdere jaren bij hen zijn terwijl u de lening aflost, dus u wilt zeker weten dat u een goede relatie met hen kunt hebben. Controleer de staat van dienst van het bedrijf en zorg ervoor dat ze er waarschijnlijk over 10 -15 jaar zullen zijn wanneer uw lening afloopt. U kunt ook controleren of het bedrijf jaarlijkse financiële beoordelingen aanbiedt om te zien of er andere financiële producten zijn die het u kan bieden die van nut kunnen zijn.

De Commercial Finance Association biedt u ook advies en hulp bij het vinden van een commerciële geldschieter. Hun service is gratis en u kunt zoeken op wat voor soort lening u zoekt, het bedrag dat u wilt financieren en waar u zich bevindt. De CFA geeft u dan opties voor een geldschieter die past bij wat u zoekt.

Als je kunt, denk dan over dit alles na en maak je strategie voordat je de lening echt nodig hebt. Het zal ervoor zorgen dat alles soepeler en sneller gaat als de tijd daar is.