Studentenleningen doden Amerikanen

De regering van de Verenigde Staten heeft momenteel ongeveer $ 20 biljoen dollar aan schulden. Het aantal stijgt gestaag. Met de ineenstorting van Fannie Mae en Freddie Mac zijn financiële instellingen volatieler dan ooit.

Voor veel afgestudeerden kunnen studieleningen aanvoelen als een financiële doodstraf. Kinderbijslag, belastingen, alimentatie en studieleningen zijn over het algemeen onvergeeflijk in faillissementen. Dus, wat moet een afgestudeerde doen als hij met zijn diploma geen goedbetaalde baan kan vinden?

Het goede nieuws is dat er bekende opties zijn zoals “uitstel” van betalingen en op inkomen gebaseerde betalingsplannen. Velen realiseren zich echter niet dat er talloze subsidies en toepassingen zijn die kunnen worden gebruikt om uw betalingen nog verder te verlagen of om een ​​deel van uw saldo kwijtgescholden te krijgen.

Degenen die in de openbare dienst werken, zijn de beste kandidaten om een ​​deel van hun leningen te laten verwijderen. Leraren, advocaten, openbare verdedigers en degenen die minder dan 10K per jaar verdienen, hebben een overvloed aan mogelijkheden voor hulp. U kunt ook de accreditatieverdiensten van een school aanvechten om uw lening kwijtgescholden te krijgen. Deze volgende programma’s zijn beschikbaar voor degenen die moeite hebben om deze verraderlijke leningen af ​​te betalen!

Vergeving van openbare dienstleningen

Vergeving vanuit een inkomensgestuurd plan

Annulering van federale Perkins-lening

Leningvergeving voor leraren

Leningvergeving voor verpleegsters

Hulp bij het aflossen van leningen voor artsen en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg

Hulp bij het aflossen van leningen voor advocaten

Aanvullende programma’s voor terugbetaling van studieleningen (LRAP’s)

Vergeving en hulp van militaire studieleningen

Kwijting studielening voor bijzondere omstandigheden

Als u op de hoogte bent van de juiste procedure of de juiste vorm, is het niet moeilijk om een ​​juridisch vraagstuk op te lossen of te mitigeren. Het kan veel tijd en opoffering kosten, maar de pijn en het lijden van wachten kan ook leiden tot vruchtbare beloningen. Lid worden van het leger of andere beurzen aanvragen zijn ook geweldige manieren om de kosten van het naar school gaan te verminderen. Als je gezegend genoeg bent om uit een rijke familie te komen, moet je vindingrijk genoeg zijn om deze opties te verkennen. Zelfs als u ervoor kiest om deze opties niet uit te oefenen, is het toch bemoedigend om te weten dat ze er zijn!

Veel staten zijn onlangs begonnen met het bespreken van de mogelijkheid om rijbewijzen voor onbetaalde studieleningen op te schorten, waarbij ze worden behandeld alsof het alimentatie of kinderbijslagbetalingen zijn. De ernst van de situatie met betrekking tot ons onderwijssysteem begint zijn capaciteit te bereiken. Het kennen van deze handige trucs en tips is belangrijker dan ooit in deze politiek geladen tijden waarin we leven.