Stroomlijn uw herfinanciering van uw VA-huislening

Vanwege alles wat ze voor ons doen, krijgen veteranen speciale aandacht als het gaat om hypotheken voor huizen. Evenzo zijn er ook speciale programma’s voor veteranen om hun VA-huisleningen te herfinancieren met speciale tarieven en overwegingen. Als u een veteraan bent, kunt u een speciale herfinanciering van een VA-woninglening krijgen via een stroomlijningsproces via de Veteran’s Administration. Als u uw VA-woninglening wilt herfinancieren, kan het een goed idee zijn om naar het gestroomlijnde proces te kijken.

Uw rentepercentage verlagen

Als u een directe herfinanciering doet en u wilt een lagere rente, dan is dit waar de gestroomlijnde VA-herfinancieringslening voor is ontworpen. Er zijn speciale overwegingen die het een zeer gemakkelijke keuze maken wanneer u klaar bent om uw VA-woninglening te herfinancieren:

1. Dergelijke leningen hebben geen maximaal leenbedrag

2. U kunt voorkomen dat u premies voor hypotheekverzekeringen betaalt

3. Een gestroomlijnde VA-herfinancieringslening vereist geen taxatie

4. Verificatie van uw vermogen, evenals uw inkomen, wordt overgeslagen in dit leenproces

5. Er zijn geen kosten die u vooraf moet betalen

6. Een kleine financieringsvergoeding van 0,5% is alles wat u als afsluitingskosten in rekening wordt gebracht

Handig proces

Omdat u niet door dezelfde hoepels hoeft te springen als andere mensen als het gaat om het herfinancieren van een VA-huislening, kunt u erop vertrouwen dat u op de lange termijn duizenden dollars bespaart door te profiteren van het speciale gestroomlijnde proces dat de VA biedt aan veteranen die hun VA-huisleningen willen herfinancieren.

Andere opties voor het herfinancieren van VA-huisleningen

Als u meer wilt doen dan alleen uw rentetarief verlagen, kunt u dit doen door een uitbetaling van VA-herfinanciering of een lening voor schuldconsolidatie. Het verkrijgen van deze lening is echter niet zo eenvoudig als profiteren van een rechtstreekse herfinanciering van een hypotheek met renteverlaging. De hoogte van de overwaarde van uw woning zal moeten worden bepaald. Bovendien moet u zich realiseren dat u maximaal 90% van de waarde van uw woning kunt lenen. U kunt een uitbetalingslening gebruiken voor zaken als verbouwingen of een welverdiende vakantie.