State College Consolidation – De medelener

Wanneer u een consolidatielening voor een staatscollege overweegt, moet u alle aspecten van het programma begrijpen. U kunt ervoor kiezen om een ​​federale of onderhandse lening af te sluiten voor consolidatie, en elk heeft zijn eigen voordelen. Als je zowel particuliere als federale studieleningen hebt, wil je ze afzonderlijk consolideren, omdat je voordelen van je federale leningen kunt verliezen wanneer je ze combineert met je privéleningen in consolidatie van de staatsuniversiteit.

federale consolidatie

Consolidatieleningen voor staatscolleges kunnen worden afgehandeld door het federale consolidatieprogramma voor leningen. Er zijn geen kosten voor consolidatieleningen van federale staatscolleges. Er is ook geen kredietcontrole vereist, wat betekent dat er geen mede-ondertekenaar of mede-kredietnemer is. U profiteert van verschillende aflossingsvormen, maar ook van uitstel en verdraagzaamheid. De leningen worden ondersteund door de overheid en u kunt er zeker van zijn dat ze op de een of andere manier zullen worden betaald. Mocht u in gebreke blijven; de overheid kan gemakkelijk beslag leggen op uw loon of beslag leggen op uw inkomstenbelasting voor terugbetaling.

Privé consolidatie

Consolidatieleningen voor particuliere staatscolleges zijn zeer concurrerend, maar nog steeds relatief eenvoudig te goedkeuren. Het is noodzakelijk om voor dit soort consolidatie een kredietcontrole te ondergaan en, in sommige gevallen, een mede-ondertekenaar of mede-lener te hebben om te garanderen dat uw lening zal worden terugbetaald.

In veel gevallen wordt de medelener ontheven van terugbetaling na een periode van opeenvolgende, tijdige leningbetalingen. Het krediet van de medeondertekenaar moet worden gecontroleerd en goedgekeurd voordat de lening wordt verstrekt. Het hebben van een medeondertekenaar geeft u het voordeel dat u kunt profiteren van aanzienlijk lagere rentetarieven vanwege hun gevestigde, goede kredietwaardigheid.

De vereisten om medekredietnemer te zijn, zijn onder meer:

  • Amerikaans staatsburgerschap met een geldig burgerservicenummer en Amerikaans postadres
  • Permanente verblijfsvergunning met USCIS-documentatie
  • Meerderjarig zijn (18-21 is meestal het bereik)
  • Een goede kredietgeschiedenis hebben die enige tijdsperiode van lenen en terugbetalen omvat
  • Geen faillissementen gehad in de afgelopen zeven jaar
  • Hebben geen wanbetaling van studieleningen in hun geschiedenis
  • Geen buitensporige achterstallige vorderingen op leningen, geen pandrechten, geen afschrijvingen, geen vonnissen
  • Bereid en in staat zijn om de leningdocumentatie te ondertekenen (als ze dit niet kunnen of willen, moet u een nieuwe aanvraag starten met een nieuwe medeondertekenaar)