Startgids voor nieuwe leningen voor kleine bedrijven: wat zijn uw financieringsopties als eigenaar van een nieuw bedrijf?

Het is helemaal niet gemakkelijk voor nieuwe bedrijven om alle financiering te krijgen die ze nodig hebben. Zelfs als u een uitstekend persoonlijk krediet heeft, kunt u nog steeds moeite hebben om al het zakelijke geld te krijgen dat u nodig heeft. Het goede nieuws is dat er tegenwoordig verschillende opties beschikbaar zijn, waaronder online banken en crowdfunding. Neem gewoon de tijd om alle nieuwe leningen voor kleine bedrijven te onderzoeken en te bepalen voor welke u moet gaan.

Microleningen kunnen ook de moeite waard zijn om te onderzoeken. Er zijn SBA-microleningen, die doorgaans beschikbaar zijn tot $ 50.000, evenals non-profitorganisaties die microleningen aanbieden tot $ 35.000.

Voordat u een lening aanvraagt, zijn er een paar factoren waarmee u rekening moet houden over uw eigen financiƫn. Naast uw eigen kredietrapport heeft u een bewijs nodig dat u de lening kunt terugbetalen. Zorg ervoor dat u alle ervaring en expertise communiceert die u heeft en die direct wordt toegepast op het bedrijf dat u probeert op te zetten.

U bent waarschijnlijk tot het besef gekomen dat nieuwe leningen voor kleine bedrijven niet de laagste rentetarieven hebben. Als u minder dan twee jaar een bedrijf heeft, zult u het moeilijker hebben om in aanmerking te komen voor een grote lening met een lage rente. Als uw krediet niet de beste is, moet u misschien wat onderpand verstrekken en een beveiligde lening krijgen.

Nieuwe leningen voor kleine bedrijven voor apparatuur

Als het voornamelijk apparatuur is die u nodig heeft, ga dan voor een financiƫle lening voor apparatuur. Dit type lening is speciaal ontworpen om organisaties te helpen betalen voor de apparatuur en machines die ze nodig hebben om aan de slag te gaan. Ze zijn qua structuur vergelijkbaar met een traditionele lening, hoewel de terugbetalingsvoorwaarden voor een langere periode kunnen zijn. Houd er rekening mee dat de opbrengst ALLEEN kan worden gebruikt om de machines / apparatuur aan te schaffen die u nodig heeft. Het nadeel van een lening van apparatuur is natuurlijk dat als u in gebreke blijft, de geldschieter het recht heeft om die apparatuur in beslag te nemen.

Hoewel sommige ondernemers een persoonlijke lening afsluiten om hun startup te financieren, is dit misschien niet het beste idee, aangezien als het bedrijf zou mislukken, jij en jij alleen ervoor verantwoordelijk bent. Niet alleen zal het bedrijf failliet gaan, maar uw eigen persoonlijke krediet zal worden vernietigd.

U kunt het beste op zoek gaan naar nieuwe leningen voor kleine bedrijven bij online kredietverstrekkers, zoals US Business Funding. Er zijn veel opties beschikbaar, zoals leveranciersprogramma’s, leasing en financiering van apparatuur, werkkapitaal, enzovoort. Het goedkeuringspercentage is erg hoog en u kunt meteen aan de slag.