Stappen naar commerciële financieringsopties voor bedrijven

Zakelijke financieringsopties worden aangeboden door een aantal niet-bancaire gespecialiseerde financieringsmaatschappijen in Canada. Ze bieden een scala aan bedrijfsoplossingen, allemaal verschillend, maar waarmee u toch uw cashflow- en werkkapitaaldoelen kunt bereiken. Ze zijn in feite het antwoord op… je raadt het al ‘geen bankfinanciering’ raadsels.

De uitdaging voor ondernemers en financieel managers is om te identificeren en uit te voeren wie die bronnen zijn en wat ze voor uw bedrijf kunnen betekenen. Veel bedrijven en industrieën hebben in feite gespecialiseerde behoeften.

Bij het bedenken van de juiste bedrijfsfinanciering voor uw bedrijf is het belangrijk om te denken aan senior en junior! Wat bedoelen we met die opmerking? Gewoon dat een senior geldschieter alle zekerheid voor uw bedrijf wil hebben, meestal afgehandeld door een document genaamd de GSA – General Security Agreement. Het wordt dan een uitdaging om andere soorten cashflow- en schuldoplossingen te vinden die niet te gelde kunnen worden gemaakt.

Een goed voorbeeld van een senior geldschieter zijn Canadese gecharterde banken. Maar wanneer die bron van kapitaal niet beschikbaar is, kiezen veel bedrijven tegenwoordig voor op activa gebaseerde kredietverstrekkers, waardoor ze gebruik kunnen maken van verschillende activa van hun bedrijf, maar met meer flexibiliteit.

In sommige gevallen heeft uw bedrijf misschien een ‘overbruggingskrediet’ nodig – ze lossen tijdelijke kapitaaltekorten op. Ze vormen een ‘brug’ naar toekomstige herfinanciering van uw bedrijf.

Leasemaatschappijen zijn een van die gespecialiseerde kredietverstrekkers die zowel nieuwe als gebruikte apparatuur financieren, zelfs software. Hoewel veel bedrijven denken dat ze in aanmerking komen voor VC- of private equity-financiering, zijn ze in feite slechte kandidaten voor dat type financiering. Veel eigenaren en financiële managers besteden veel tijd en geld aan het risicokapitaal / equity-pad, om vervolgens te ontdekken dat ze niet klaar zijn voor dit type kapitaaloplossing.

Is er een bodem? Wij denken van wel, gewoon dat als u op zoek bent naar een commerciële financieringsmaatschappij voor schuld- en cashflowoplossingen, alternatieve niet-bancaire kredietverstrekkers een goede keuze zijn.

Welke soorten financiering kunnen worden bereikt via alternatieve kredietverstrekkers? Ze zijn er in overvloed en er zijn zakelijke oplossingen beschikbaar in debiteurenfinanciering, op activa gebaseerde kredietlijnen, belastingkredietfinanciering, sale-leaseback-strategieën, franchiseleningen, te ontvangen financiering.. ook bekend als ‘factoring’, enz.

Zoek en spreek met een vertrouwde, geloofwaardige en ervaren Canadese bedrijfsfinancieringsadviseur met een trackrecord van succes bij het zoeken naar een niet-bancaire commerciële financieringsmaatschappij in Canada.