Sommige dingen zijn echt

Tegenwoordig met alle oplichting, leugens, oplichters en regelrechte diefstal die online worden gepromoot; het is moeilijk om echte bedrijven te starten. We zijn er zo aan gewend geraakt om teleurgesteld te zijn dat het voor ons bijna onmogelijk is om iemand over iets op internet te geloven. Meestal negeren we ongeveer 98% van wat ons wordt verteld.

Ik tenminste.

Vroeger was het, als je een kind was; wat geld wilde verdienen, kon je limonade verkopen of het gras maaien. Ik herinner me dat ik een keer potloden verkocht. Deed het ook redelijk goed. Had gloednieuwe, ongebruikte potloden en verkocht ze voor een dubbeltje per stuk.

Helaas, als ik het je vertelde, zou ik je gratis een potlood geven… je zou gillend de andere kant op rennen. En dat allemaal omdat een aantal zeer gewetenloze mensen op internet wonen met als enige doel om u geld te laten sturen.

De tijden zijn zeker veranderd. Het maakt de zaak wat moeilijker.

Laat me je vertellen over een startup waar ik de afgelopen maanden veel over heb geleerd. Ze verkopen niets. In plaats daarvan bieden ze manieren waarop u uw maandelijkse uitgaven kunt verlagen. Het is een eenvoudig genoeg concept. Verlaag uw uitgaven en u houdt meer geld over om bijvoorbeeld rekeningen af ​​te betalen of uw spaargeld aan te vullen.

Je kunt lid worden als Charter Member of als FANN (gratis lid).

Hoe dan ook, u kunt hun gratis conciërgeservice gebruiken om een ​​deel van uw uitgaven te verlagen. Het enige dat u hoeft te doen, is een kort formulier invullen en de conciërgemensen laten proberen betere deals voor u te vinden over hypotheken, telefoons, auto’s, enz.

Ik heb deze service gebruikt en het werkt. Ik raad het gratis lidmaatschap aan.

In de komende weken zullen ze beginnen met het aanbieden van een gratis debetkaart gekoppeld aan een gratis bankrekening. Geen zorgen, deze bank is een gewone FDIC Bank met alle features die je bij je huidige bank hebt. Leningen, controles en spaarrekeningen. enzovoort…

Nu (hier komt het geniale idee)… wanneer we deze nieuwe debetkaart gebruiken, zullen we delen in de kosten op dezelfde manier als de banken doen!!!

Stel je voor dat je een klein team van mensen had… laten we zeggen 100. Je hebt ze over deze betaalpas verteld. Ze beginnen het elke dag te swipen, meerdere keren kopen benzine, eten, winkelen, naar de film gaan en… je krijgt elke keer betaald!

Boom!

Wat als je 1.000 mensen in een down-line had die allemaal de kaart doorhaalden en je werd meerdere keren per dag betaald… keer op keer?

Dat is waar het allemaal om draait! Het is echt. Stelt u zich eens de mogelijkheden voor. Een kijkje waard vind je niet.