Weekendweer: bewolkt met buien, noordenwind houdt het koel

By Jernst van Waal

[

Foto: DutchNews.nl

Het laatste weekend van augustus wordt koel en bewolkt met af en toe een bui, met temperaturen die moeite hebben om 20 graden te bereiken.

Vrijdagavond wordt overwegend droog en zonnig, maar met buien en mogelijk onweer in de oostelijke rand. De temperaturen zullen rond de 18-19 graden liggen, zo’n drie of vier graden lager dan normaal voor de tijd van het jaar.

Zaterdag brengt een mix van wolken en zonneschijn, met de meeste kans op regen in het zuidoosten. Een noordenwind houdt de temperatuur rond de 19 graden en zal in de kustgebieden sterker zijn.

Zondag gelden dezelfde omstandigheden, met meer regen in het oosten en zonneschijn in het westen. Begin volgende week loopt de temperatuur iets op tot rond de 21 graden waarbij het westen meer zon krijgt maar aan de kust buien.

Bedankt voor uw donatie aan DutchNews.nl

Het team van DutchNews.nl wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving over de coronaviruscrisis uit te breiden naar de avonden en weekenden en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

DutchNews.nl is al 14 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we je niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles wat met Nederlands te maken heeft. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, Financieel.com