Gezondheidswerker gestoken door schorpioen in Covid-testcentrum

By Jernst van Waal

[

Foto: Ambulance Rotterdam-Rijnmond

Er was een steek in de staart van een medewerker die speelgoeddieren uitpakte in een GGD-coronatestcentrum toen hij een niet zo knuffelige verstekeling in handen kreeg.

Het centrum in Zuidland krijgt regelmatig uit China geïmporteerd speelgoed binnen dat wordt gegeven aan kinderen die voor een toets komen.

De laatste zending bevatte echter een zeer echte schorpioen die een van de arbeiders ging steken. Het viel op de grond, maar werd gevangen voordat het zich in veiligheid kon haasten.

Volgens de ambulancedienst Rotterdam-Rijnmond heeft de man geen last gehad van de steek. Inmiddels is hij overgeplaatst naar het Erasmus MC waar ‘hij in de pauze een mooi verhaal te vertellen heeft’, meldt de ambulancedienst op Facebook.

Bedankt voor uw donatie aan DutchNews.nl

Het team van DutchNews.nl bedankt alle gulle lezers die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving over de coronaviruscrisis uit te breiden naar de avonden en weekenden en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

DutchNews.nl is al 14 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we je niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles wat met Nederlands te maken heeft. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, Financieel.com