Slecht krediet? 5 strategieën om uw kredietscore te verbeteren

Hoe u kredietscores kunt corrigeren

Als het gaat om kredietscores, is alles van belang, zoals in het geval van het krijgen van een eigen huis en een auto voor leningen. Voordat u eropuit gaat en een huis of een voertuig probeert te krijgen, zijn er een paar ideeën om ze te repareren, zodat u een betere rente krijgt.

Stap 1. Zoek uit welke creditcards u vaak gebruikt. Degenen die u dagelijks gebruikt, moeten worden gestopt of uitzoeken welke van de kaarten alleen kan worden gebruikt, omdat u moet proberen uw schuld te verlagen om uw kredietscore te verbeteren. En creditcardrente is duur bovenop wat u leent.

Stap 2. Bekijk uw creditcardafschriften en kijk hoeveel u nog op de kaart(en) verschuldigd bent. Kijk welke het minste bedrag heeft en betaal die eerst af voordat u de rest van dat fonds naar de volgende fondsen verplaatst. Vermijd voorlopig het gebruik van de kaarten, tenzij het een noodgeval is en winkelen er niet bij hoort. Dat was de reden waarom je in deze puinhoop terecht kwam.

Stap 3. U moet uw rekeningen op tijd betalen om kosten voor laattijdige betaling te vermijden. Als je wat geld nodig hebt om uit deze problemen te komen, denk er dan eens over na om een ​​aantal items te verkopen die je momenteel niet gebruikt of nodig hebt. Iemand anders zal ze willen hebben. Probeer Ebay, Amazon of zet het zelfs op Craigslist. Je zou jezelf wat geld besparen op verzend- en administratiekosten als je het post onder de stad waar je bent of het dichtst bij is. In plaats van de artikelen naar hen te verzenden, waarom zou u niet ergens persoonlijk afspreken om hen te geven wat ze hebben besteld?

Stap 4. Huishypotheken en autoleningen moeten op tijd worden afbetaald om te late aflossing te voorkomen. De hypotheekrentetarieven van het huis gaan hoger als u te laat betaalt en zelfs op autoleningen voor rente.

Stap 5. Blijf werken aan het afbouwen van de schuld, zodat u uw credit score kunt verhogen. Leen geen geld meer totdat het op is.