Service en succes gaan hand in hand

Als zakenmensen maken we allemaal een product of bieden we een dienst aan die we voor een prijs verkopen en winst maken. Het moet onze bedoeling zijn om een ​​eerlijk rendement te behalen op basis van de hoeveelheid tijd, expertise, energie en materialen die we moeten investeren in het maken van onze producten. In de wereld van project- en apparatuurfinanciering is ons doel de klant te dienen; om de bedrijfseigenaar te helpen de apparatuur te krijgen die ze nodig hebben of het kapitaal dat ze nodig hebben om te blijven groeien. We profiteren van die inspanningen, net zoals elke andere bedrijfseigenaar zou verwachten en hoe succesvoller we een groeiend bedrijf kunnen ondersteunen, hoe beter we allemaal zijn. De sleutel ligt in de kwaliteit van de service; we moeten in staat zijn om klanten goedgekeurd te krijgen, zodat we er allemaal van profiteren.

Tijdens de financiële inspanning moeten we soms de plannen van een klant ombuigen, zoals het kiezen van een minder duur apparaat of het krijgen van gebruikte apparatuur die het werk net zo goed kan doen of het laten repareren van krediet of pandrechten voordat we proberen een nieuwe te financieren. machine; deze opties kunnen de beste richting zijn voor de ondernemer om te gaan. Soms, als er te veel problemen zijn, kan het gewoon een tijd zijn om te wachten en dingen in de wacht te zetten, omdat het forceren van een overname met een hoog risico zeker ondergang kan zijn voor een klein bedrijf. Als we succesvol willen zijn, moeten we onze producten zo aanbieden dat ze een echte waarde bieden aan onze klanten; als ze dat niet doen, wordt uw klant een eenmalige transactie en is de kans op herhaalde en loyale zaken onwaarschijnlijk; zonder klantenloyaliteit denk ik dat we het er allemaal over eens zijn dat onze inspanningen het gevoel zullen hebben dat we eindeloos stroomopwaarts peddelen.

Laten we allemaal het licht zijn dat een transactie gedenkwaardig maakt; de oplossing voor iemands wensen en doelen. Als je eenmaal een positieve ervaring met een klant hebt gecreëerd, zullen ze keer op keer terugkomen omdat ze weten wat ze van je service kunnen verwachten. We betuttelen allemaal bedrijven waarvan we denken dat ze ons moeite zullen doen en die de beste intentie hebben om ons te steunen. We zijn allemaal naar dat kleine restaurant gegaan dat uit de weg ligt omdat ze ons favoriete gerecht maken of die automonteur gebruiken omdat hij grondig is bij het repareren van je auto en het goed lijkt te doen of die leverancier van apparatuur die geweldige after-salesondersteuning heeft en neemt altijd uw telefoontjes aan. Soms zijn deze bedrijven misschien uit de weg, hoger in prijs of hebben ze kleinere selecties, maar we kiezen er toch voor om ze te gebruiken omdat er waarde is in wat ze bieden. Uiteindelijk zijn het de inspanning en service die ertoe doen en de weg vrijmaken voor succes.