Schuldverlichting Inisight – Hoe en waarom uit de schulden komen?

De eerste optie die je hebt is om een ​​cheque uit te geven en deze af te betalen, maar als je dit nu leest, is dat waarschijnlijk geen optie die je kunt nastreven. Er zijn mogelijkheden waar u misschien nog niet aan had gedacht. U kunt mogelijk lenen tegen een 401k. U kunt mogelijk geld uit uw huis halen via een kredietlijn of door herfinanciering en contant geld opnemen. Mogelijk hebt u activa die u kunt verkopen om het forfaitaire bedrag te bedenken om de schuld af te betalen.

Over het algemeen is dit wat u zoekt: een manier vinden om te stoppen met het betalen van rente en rente te gaan verdienen. Waarom is deze schuld zo erg? Schulden zijn erg slecht als je de rente moet betalen.

Schulden kunnen iets geweldigs zijn als iemand anders de rente voor u betaalt en u een actief financiert dat geld in uw zak steekt. Dat is een goede schuld, maar een slechte schuld is wanneer u er rente over betaalt, vooral over een afschrijvend actief. Het kopen van een auto is een goed voorbeeld van een slechte zaak met geld in het algemeen. U koopt iets dat snel in waarde daalt terwijl u er rente over betaalt. Je betaalt er keer op keer voor.

Ze vroegen Einstein:

“Wat is de krachtigste kracht in het universum?”

Einstein zei: “Samengestelde rente.”

Nu, als je zo’n schulden hebt, voel je niet de volledige kracht van samengestelde rente als je wat betalingen doet. Dat is het probleem! Je hebt de machtigste kracht in het universum die 24/7 tegen je werkt. Dus op de een of andere manier wil je bij het bekijken van deze opties om uit de schulden te komen of om met je schuld om te gaan een manier vinden om te stoppen met het betalen van deze rente en rente te gaan verdienen.

Waarom?

De basisformule voor rijkdom, aan wie je het ook vraagt, komt hier allemaal op neer (als ze de waarheid vertellen); geef gewoon minder uit dan u verdient en investeer de rest voor samengestelde rente, zodat uw geld groeit. Als je dit doet, zul je uiteindelijk rijk worden!

Uw geld gaat voor u werken en u hoeft er niet meer voor te werken. Ik stel me voor dat het doel voor iedereen is om op een dag met pensioen te gaan, misschien een dag eerder dan later. Als we dat ooit willen doen, moeten we uit deze slechte schuld zien te komen. Als je rente betaalt, klinkt dat voor mij als een financiële tegenspoed; als je moet werken voor geld, zodat je rente kunt betalen.

Ik heb een klant in Oklahoma. Een goede oude jongen, een heel aardige man, in zijn oude jaren en al zeven jaar achter elkaar zit hij in de sociale zekerheid. Hij heeft contante voorschotten van zijn creditcards genomen, zodat hij zijn minimale betalingen kan doen.

Denk daar eens over na… Hij neemt voorschotten in contanten van zijn creditcards, waar hij 30% rente moet betalen om zijn minimumbetalingen te doen.

Die minimale betalingen zijn 80% rente of meer. Het is gewoon een belachelijke cyclus! Ik weet niet of je je ooit zo hebt gevoeld; schulden hebben en deze betalingen doen, lijkt een beetje op hardlopen op een loopband met een rugzak vol stenen. Iemand gooit steeds meer stenen in de rugzak en verhoogt de snelheid en de helling op de loopband.

Helaas, tenzij je een manier vindt om uit de val te komen, is dat je lot.

Dus laten we deze opties nog eens bekijken…

Nummer één is het afbetalen van uw schuld. Of het nu gaat om een ​​herfinanciering, een 401k of door geld onder uw matras vandaan te halen, als u op de een of andere manier een cheque kunt uitschrijven, kunt u uw saldo afbetalen en geen rente meer betalen.

Denk altijd aan de wiskunde. Als u bijvoorbeeld 10% rente verdient van een 401k, moet u belasting betalen over de meerwaarde die u krijgt, en het is ook niet gegarandeerd, het is onzeker. Het gaat op en neer. Laten we zeggen dat je 10% of zelfs 20% verdient op een soort agressieve 401k, je moet er nog steeds belasting over betalen. Misschien is het een goed rendement, maar denk aan de creditcardschuld die u heeft. Uw rentetarieven liggen waarschijnlijk tussen de 10% en 34%. Het gemiddelde in Amerika is 18,9% (tegenwoordig waarschijnlijk hoger). Kijk gewoon naar uw recente creditcardafschriften en kijk naar de minimale betaling en vervolgens naar de financiële kosten voor de maand. Het zou u niet moeten verbazen als 70% tot 90% van uw minimale betaling naar rente gaat (uit uw zak en in de zak van de schuldeiser), maar u zou er zeer verontrust over moeten zijn. Als uw rentepercentage 20% was, zou u het beter doen dan mijn gemiddelde klant.

Denk aan de 20% rente die u betaalt op creditcardschuld. Als u het zou afbetalen door geld van uw 401k te nemen, waar het 10% verdient, om een ​​gelijk bedrag aan schulden af ​​te betalen waarop u 20% betaalt, dan betekent dat een gegarandeerd rendement van 20% na belastingen. Belasting betalen en toch 20% op je geld krijgen, en dat is gegarandeerd! Ik ken geen enkele andere investering die beschikbaar is voor het gewone publiek en die dit soort rendement betaalt.

Onthoud het grote idee! (Zie Blog: “Het grote idee – hoe u uw financiële problemen kunt oplossen” als u dat nog niet heeft gedaan!)

We gaan een aantal manieren bekijken om wat hefboomwerking te krijgen en de schuld die je hebt af te betalen voor nog minder geld, een nog beter rendement op je investering! U wilt een manier vinden om te stoppen met het betalen van rente en deze te gaan verdienen, zodat u in dit leven de kans krijgt om met pensioen te gaan!

10 GROOTSTE REDENEN OM SCHULDENVRIJ TE ZIJN MET BETERE KREDIET & KASSTROOM

De resolutie die ik je vandaag ga vragen, heeft de kracht om je leven op veel diepgaande en specifieke manieren te veranderen.

* Mensen zullen je meer respecteren.

* Je hebt meer macht om je leven, je carrière en je toekomst te beheersen.

* Je zult rijker, gelukkiger en zelfverzekerder zijn.

* U zult veel gemakkelijker mensen zover krijgen dat ze doen wat u wilt dat ze doen … op uw tijdschema en op uw voorwaarden.

Ik heb het over schuldenvrij worden met een sterke cashflow en krediet, zelfs om rijkdom op te bouwen en een overvolle beker te worden.

Of u nu ___ … of ___… of ___ … bent, u zult veel meer succes hebben als u schuldenvrij bent met een sterke cashflow en kredietwaardigheid.

JE HEBT JE EIGEN REDENEN

Ik weet zeker dat je je eigen redenen hebt om eruit te komen en uit de schulden te blijven, je uitgaven te beheren, geld te besparen en een goed krediet te hebben, toch?

Hoe moet ik dat weten?

Omdat je nu hier bent.

Dus WAAROM wilt u schuldenvrij worden met een betere krediet- en cashflow?

Neem nu even de tijd om na te denken over WAAROM je eruit wilt en uit de “slechte schuld” wilt blijven waar je in zit.

Ik weet dat je ‘iets moet doen’ aan je schuld.

Ik ben hier bij jou.

Mijn succes in het leven is recht evenredig met hoeveel ik anderen help bij het oplossen van hun financiële problemen.

Alleen als deze woorden waardevol en nuttig voor u zijn, zult u dit aanbevelen aan uw vrienden en familie. Het is misschien wel het grootste cadeau dat je ze ooit hebt gegeven.

PLUS, ER ZULLEN NOG ANDERE DINGEN GEBEUREN.

Financieel gezonde mensen worden automatisch hoger gewaardeerd dan degenen die worstelen met schulden en slecht krediet. Je wordt gezien als iemand die intelligent, succesvol en betrouwbaar is. Je gedachten en ideeën hebben meer invloed. Mensen respecteren uw mening meer en hechten meer waarde aan wat u zegt. Ze vertrouwen je meer, omdat ze de oprechtheid en het vertrouwen kunnen ‘voelen’ die gepaard gaan met schuldenvrij zijn met een goede kredietwaardigheid en een positieve cashflow.

Zoals Adam Smith zei: “Wat kan worden toegevoegd aan het geluk van een man die gezond is, geen schulden heeft en een zuiver geweten heeft?”

Ik denk dat je hier het idee krijgt. Uw financiële gezondheid kan het verschil zijn tussen mensen ertoe brengen uw ideeën te verdedigen – en uw ideeën opzij te zetten (of, erger nog, helemaal af te wijzen).

Was dit waardevol voor u? Feedback? Vraag(en)?

Deel uw gedachten en ideeën hieronder. Ik beantwoord alle vragen die als opmerking in detail per e-mail zijn geplaatst.

Bedankt voor de mogelijkheid om u van dienst te zijn!

Hier om een ​​aanwinst voor u te zijn,

Jesse niest

DebtGOTOGuy.com

Gids voor schuldenverlichting online

888-928-SCHULDEN(3328)

Bedankt voor het verspreiden van het woord!