Rijke mensen en hun schulden

Rijke mensen hebben zelden of nooit een debet. Als ze jong zijn, zijn ze misschien geld schuldig aan hun hypotheek, maar daar blijft het dan ook bij. Ze zullen vermijden om iets anders te financieren dat ze mogelijk kunnen. Ze komen meestal met een plan dat de kosten voor de dagelijkse dingen minimaliseert. Deze kunnen de kosten van een auto, vakanties, projecten voor woningverbetering en andere uitgaven voor gezinnen omvatten.

Mensen die gericht zijn op het opbouwen van rijkdom, zullen koste wat kost extra kosten vermijden. Sommige van deze kosten zijn te late kosten voor rekeningen, kosten voor creditcards, geldopnames bij geldautomaten en dergelijke. Late kosten en andere vergoedingen zijn vaak een groot deel van de reden waarom mensen geen rijkdom kunnen opbouwen. Deze kosten van $ 1 of $ 5 tellen gedurende een heel leven op en een heel leven is wat nodig is om rijk te worden. Als u een voorbeeld zou nemen van $ 10 per maand aan te late vergoedingen voor welke rekening dan ook, over een werkperiode van 42 jaar zou dat uitkomen op meer dan $ 30.000. Dat is veel geld!

De enige keer dat rijke mensen schulden gebruiken, is om hen te helpen geld te verdienen en meer rijkdom op te bouwen. Ze kunnen schulden als hefboom gebruiken, maar alleen als je het met grote zorg doet. Ondernemers lenen soms geld om hun bedrijf te laten groeien en zo het rendement op geïnvesteerd geld te verhogen. Dit kan voor hen ook een belastingafschrijving zijn aan het einde van het jaar, als het als een legitieme zakelijke uitgave wordt beschouwd.

Andere vermogende mensen zullen schulden over een kortere periode gebruiken. Ze zullen het gebruiken om kortetermijninvesteringen te kopen die nu goedkoper zijn dan later in het leven. Ze dragen de schuld niet echt lang, als ze dat wel doen; ze berekenen hoeveel het hen kost. Ze zullen zeker geld verdienen als ze het gaan lenen.

Als dit nieuw voor u is, kunt u schulden niet helemaal vermijden. Houd gewoon in gedachten het idee om niet in de schulden te komen als je het kunt helpen. Probeer contant te betalen voor alles wat je kunt. Contant geld is beter dan tegoed proberen te gebruiken. Als je contant geld uitgeeft, weet je dat als je het eenmaal overhandigt, het weg is. Het is reëler voor ons dan krediet.