Rijk worden in een recessie – 3 grote geldspinners

Een recessie is kommer en kwel en slechte dagen. Zo wordt het door de media geschilderd, maar lang niet zoals het wordt voorgesteld. De waarheid is dat ondanks het historisch tijdelijke verlies van miljarden dollars aan aandelenkoersen, dit niet betekent dat contant geld plotseling verdwijnt, en het betekent ook niet dat mensen stoppen met uitgeven.

Een recessie of een grote correctie op de aandelenmarkt betekent op papier eenvoudigweg dat het nationale bedrijfsleven een laag vertrouwen heeft. Voor de gemiddelde ondernemer is het business as usual. In feite is een correctie eigenlijk een spannende tijd. Om te beginnen wordt de inflatie tot stilstand gebracht, waardoor zakendoen steeds eenvoudiger wordt. Zolang je levert waar in deze onzekere tijden vraag naar is, zul je je als een bandiet onderscheiden.

Als grote bedrijven het goed doen, is het eigenlijk moeilijker om een ​​dollar te verdienen vanwege de sterke concurrentie en de razende inflatie. Om zo in het algemeen te spreken, is het moeilijk om de realiteit over te brengen zoals die is, maar laten we eens kijken naar 3 bedrijven waar u het zeker goed zult doen in een recessie.

1) Geld lenen. Verreweg, als het bedrijfsleven in de problemen zit, is het eerste wat er gebeurt, dat de banksector ineens heel aversief wordt over geld lenen. Niet alleen voor het bedrijfsleven, maar voor iedereen. In bepaalde cycli van de economie zou het inderdaad gemakkelijker zijn voor een kameel om door het oog van een naald te gaan dan om een ​​lening van een bank te krijgen. Dit maakt mensen zeer gemotiveerd om toegang te krijgen tot geleend geld, zelfs tegen een premium prijs. Zelfs kandidaten van hoge kwaliteit worden vaak afgewezen door de banken als er donkere zakenwolken om ons heen hangen. Geld lenen kan een zeer lucratieve onderneming zijn. Als u niet over het geld beschikt om grote bedragen uit te lenen, kunt u bedragen tot $ 500 lenen en elke week een mooi rendement ontvangen. Dit type leningen is populair tijdens recessies omdat mensen in de “recessiemodus” komen

2) Tijdens de “slechte dagen” hebben mensen de neiging om te zeggen dat ze minder uitgeven, maar vaak is het omgekeerde waar. Ze geven meer uit, maar geven het uit aan logisch passende dingen. Ze geven misschien minder uit aan naar de bioscoop gaan, maar besluiten meer uit te geven aan verzekeringen en andere ‘verstandige’ dingen. Een recessie is niet iets materieels, maar eerder een verzinsel van de nationale geest. Als u zich aanpast aan die ‘nationale geest’, verdient u meer geld omdat de consument nu defensief geld uitgeeft. Denk na over waar mensen zich zorgen over maken en bied producten en diensten aan die aan die zorgen beantwoorden.

3) Marktsector voor ouderen. Een van de meest recessiebestendige sectoren van de economie is de dienstverlening aan gepensioneerden en senioren. Denk na over hun behoeften en wat ze willen en je zult altijd een markt hebben, ongeacht in welk deel van de boom-bust-cyclus we ons bevinden.