Richtlijnen voor nieuwe zakelijke leningen aanvragen: een nieuw bedrijf starten? Vergroot de kans om geld te krijgen

Realistisch gezien kunnen nieuwe bedrijven niet echt op gang komen zonder cashflow. Eigenaren hebben bijna altijd financiële problemen. Het is niet eenvoudig om de benodigde financiering te krijgen van banken en traditionele kredietverstrekkers. Om uw kansen om het geld te krijgen dat u nodig heeft te vergroten, moet u de juiste manier leren om een ​​nieuwe zakelijke lening aan te vragen. Het is essentieel dat u zich van tevoren voorbereidt en al uw documentatie gereed heeft.

Het allereerste dat u moet doen, is bepalen hoeveel geld u nodig heeft (zo specifiek mogelijk zijn) voor de zakelijke lening en wat u ermee gaat doen. Onderdeel van het ondernemerschap is niet alleen een bedrijfsidee hebben, maar ook een financieel plan hebben om dat idee te realiseren en doelen te bereiken. Banken geven echt niet graag geld aan start-ups, dus denk ook aan alternatieve kredietverstrekkers.

Bekijk uw eigen kredietscore. Telkens wanneer u een nieuwe zakelijke lening aanvraagt, wordt uw eigen persoonlijke score geëvalueerd, aangezien u waarschijnlijk nog niet veel van een zakelijke kredietgeschiedenis hebt opgebouwd. Vraag kopieën van uw rapport aan bij alle 3 de bureaus (Experian, TransUnion en Equifax) en zorg ervoor dat ze juist zijn. Als er fouten of twijfelachtige items zijn, moet u deze zo snel mogelijk oplossen.

U heeft een ondernemingsplan nodig om een ​​nieuwe zakelijke lening aan te vragen

Maak een businessplan en zorg dat het klaar is voor gebruik. Dit is een van – zo niet DE – belangrijkste stap. Zoals hierboven vermeld, moet u kunnen laten zien hoeveel u nodig heeft en wat u precies van plan bent met dat geld te doen. U moet ook laten zien hoe u van plan bent winst te maken, zodat u op tijd kunt betalen. Mogelijk moet u zekerheden stellen om te compenseren voor het feit dat uw bedrijf nog nieuw is. Maak een analyse van de markt waarin uw bedrijf betrokken zal zijn en een verklaring van uw eigen kennis, vaardigheden en ervaring.

Bekijk al uw opties. Maak je geen zorgen als je wordt afgewezen door banken. Er zijn nog steeds online kredietverstrekkers die gespecialiseerd zijn in nieuwe bedrijven. Denk aan microfinancieringsleningen, angel-investeerders, crowdfunding, enzovoort. Je vergroot je kansen om goedgekeurd te worden als je een soort onderpand hebt om op te geven. Sommige investeerders willen misschien wat zeggenschap over hoe uw bedrijf werkt.

Neem niet zomaar een lening die u kunt krijgen. Probeer de best mogelijke voorwaarden te krijgen. Een gerenommeerde plaats om een ​​nieuwe zakelijke lening aan te vragen, is US Business Funding. Het aanvraagproces is eenvoudig in vergelijking met andere online zakelijke leningsites. Het krijgt ook veel positieve recensies.