Restaurantfinanciering die gemakkelijk te verkrijgen is

Soms is het moeilijkste deel van het runnen van uw eigen bedrijf het verkrijgen van financiering om gestage groei te behouden en vast te houden. Dit geldt zelfs als u op zoek bent naar restaurantfinanciering. Er is een misvatting dat restaurants eerder geneigd zijn te mislukken dan enig ander soort werk; een slagingspercentage van 10% wordt vaak geciteerd.

De waarheid is dat restaurants na vijf jaar een slagingspercentage van 40% hebben, wat vrijwel overeenkomt met de meeste andere soorten bedrijven. Desalniettemin kan het moeilijk zijn om financiering te verkrijgen, vooral van reguliere bronnen zoals de lokale bankkredietverstrekker.

Restaurantleningen kunnen ook worden verkregen bij leveranciers van creditcardverwerking als factoringovereenkomst. Deze leveranciers bieden financieringsarrangementen die variƫren van enkele 1.000 dollar tot 250.000 dollar indien nodig. De bedrijfseigenaar verkoopt in feite zijn toekomstige Visa / MasterCard-vorderingen met korting om het geld te krijgen dat ze nu nodig hebben.

Het zakelijke kasvoorschot wordt terugbetaald via een op creditcardvorderingen gebaseerd contract. Een percentage van de creditcardontvangsten wordt terugbetaald op basis van een “Daily Capture Rate” dat wordt berekend voordat het geld wordt verkregen, wat betekent dat tijdens een slechte zakelijke periode het voorschot nog steeds kan worden betaald zonder dat er kosten voor achterstallige betalingen worden gemaakt.

Wanneer u een restaurant runt, kan het moeilijk zijn om te voorspellen wanneer u over extra geld moet beschikken. Het startkapitaal kan groter zijn dan verwacht en de eerste grote fout kan een “make or break”-gebeurtenis zijn. Zelfs als de bedrijfseigenaar een uitstekende kredietwaardigheid heeft, kan het lang duren voordat een banklening wordt goedgekeurd; in de tussentijd blijven de zaken pijn doen.

Creditcard Factoring-opties bieden een broodnodige, snelle oplossing voor restaurants die contant geld nodig hebben. Er zijn geen zekerheden of jarenlange documentatie nodig om in aanmerking te komen voor restaurantleningen wanneer u met een bewezen financieringsmaatschappij werkt.