Repareer uw slechte krediet zelf, gratis!

Je zult wat vastberadenheid nodig hebben, maar dat is de goedkoopste bekende methode om slecht krediet te herstellen, gegarandeerd.

  • Neem een ​​regel om alleen de dingen te kopen die je echt nodig hebt (niet alleen de dingen die je wilt, of dingen waarvan je denkt dat je ze later misschien nodig hebt) en houd je aan deze verplichting. Het geld dat u bespaart, is het geld dat u verdient!
  • Je hebt misschien een auto nodig, maar je hebt geen Porsche nodig en je hebt absoluut geen voertuig uit 2008 nodig (met slecht krediet) wanneer er iemand is die het grootste deel van de prijs heeft betaald van wat ooit een “gloednieuw” was auto en die slechts 5-7 jaar oud is. Neem een ​​small block motor met een laag brandstofverbruik of zelfs een diesel!
  • Wacht de tijdshorizon van 10 jaar af (ja, dat is de prijs van een keer slecht krediet hebben in je leven) door alle rekeningen op tijd te betalen ZONDER UITZONDERING! En als u constructieve kennis heeft van omstandigheden waardoor u uw verplichtingen niet kunt betalen, bel dan onmiddellijk uw schuldeisers om een ​​werkovereenkomst te regelen. Blijf rechtop en voorkom die mensen, het is altijd beter om eerst contact met ze op te nemen dan gebeld te worden..
  • Ontwikkel een redelijk budget om uw stroom van inkomsten en uitgaven onder controle te houden en houd u religieus aan het budget. Budgetten kunnen uw dagelijkse financiële beslissingen enorm vergemakkelijken door u te laten zien waar al het geld naartoe gaat, waarom u geen gezinsgeld kunt lenen of een Xbox voor uw kind kunt kopen (of uzelf, hè!). Nul gedeeld door wat dan ook resulteert in nul.
  • Je moet je realiseren dat het hebben van schulden zonder de intentie om in de nabije toekomst te betalen, maar om “af te wachten”, je moet beseffen dat dit zwaard aan twee kanten snijdt. U hebt rechten en de schuldeisers ook, en het is duidelijk wie beter voorbereid is om zo’n koude oorlog te winnen! Het is mogelijk dat uw schuldeisers een civiele procedure tegen u aanspannen voor het bedrag dat u verschuldigd bent voordat de verjaringstermijn verstrijkt op de schuld die u verschuldigd bent. Dus, in overeenstemming met sectie 605 van de Fair Credit Reporting Act, zal de oude schuld 10 jaar later weer uit uw kredietrapport vallen vanaf de datum waarop voor het eerst werd gemeld dat deze slecht was. Dat wil zeggen, dat als u de schuld ontduikt, u een vonnis tegen u kunt krijgen en dat u nog 10 jaar moet wachten om DAT OORDEEL uit uw kredietrapport te laten verwijderen! Denk aan financiële gevangenissen, als je wilt! Dus geen grappen alstublieft.

Nou, dat is mijn persoonlijke ervaring die ik een beetje extreem vond… Er zijn veel andere oplossingen om dat slechte kredietprobleem op te lossen, misschien vindt u iets dat beter bij u past dan mijn methode. Voel je vrij om mijn site te verkennen, ik zal binnenkort meer verhalen toevoegen.