Regionale consolidatie van de Grote Meren

Elk gebied heeft zijn eigen manier van adverteren en omgaan met hun consolidatieprogramma’s voor studieleningen. Grote meren consolidatieprogramma’s voor studieleningen zijn net als veel van de federale en particuliere programma’s voor studieleningen, maar zijn gericht op bewoners. Je krijgt dezelfde voordelen voor het consolideren van je studieleningen, maar je krijgt een betere deal als je in de regio woont.

Federale en onderhandse leningen

U kunt een consolidatielening voor studieleningen van de Grote Meren gebruiken om uw uitstaande federale en particuliere leningen af ​​te handelen. Deze programma’s bieden afzonderlijke consolidatieleningen voor elk type studielening. Over het algemeen zijn de leningen van het FFEL-programma gemakkelijk te consolideren. Ze vereisen geen kredietcontrole en hebben geen kosten voor het aanvragen en verwerken van de lening. Als je particuliere studieleningen hebt die je wilt consolideren, kun je dat doen met deze programma’s. U geniet van de voordelen van twee afzonderlijke consolidatieleningen terwijl u slechts één rekening per maand ontvangt om aan de geldschieter te betalen.

Geschiktheid

Als uw FFEL-lening in de gratie of terugbetaling is, komt deze in aanmerking voor consolidatie van studieleningen van de Grote Meren. PLUS-leningen moeten volledig worden uitbetaald om in aanmerking te komen voor consolidatie van vijanden. U moet een Amerikaans staatsburger zijn of een in aanmerking komende permanent ingezetene boven de wettelijke leeftijd van de staat om te consolideren. Ook al kom je in aanmerking voor consolidatie, je moet doorgaan met het betalen van je studieleningen totdat de consolidatielening is uitbetaald. Als uw leningen achterstallig zijn of in gebreke blijven, kunt u mogelijk niet consolideren. Neem voor de zekerheid contact op met de consolidatielener. Hier is een algemene lijst van leningen die in aanmerking komen voor de regio:

FFEL gesubsidieerde federale Stafford-leningen

Directe gesubsidieerde Stafford-leningen

FFEL niet-gesubsidieerde federale Stafford-leningen

Directe niet-gesubsidieerde Stafford-leningen

Federale aanvullende leningen voor studenten

Federale Perkins-leningen, voorheen National Defense/National Direct Student Loans (NDSL)

Gezondheidsberoepen Studieleningen, inclusief leningen voor kansarme studenten

Leningen voor gezondheidseducatie (HEAL)

Federale verzekerde studieleningen (FISL)

Federale PLUS-leningen voor ouders (houd er rekening mee dat u de PLUS-lening van uw ouders niet mag consolideren met die van uzelf)

Directe ouder PLUS-leningen

Federale afgestudeerde / professionele PLUS-leningen

Direct afgestudeerde / professionele PLUS-leningen

Gesubsidieerde federale consolidatieleningen

Directe gesubsidieerde consolidatieleningen

Niet-gesubsidieerde federale consolidatieleningen

Directe niet-gesubsidieerde consolidatieleningen, inclusief directe PLUS consolidatieleningen

Federale verpleegleningen