Redenen waarom uw geld beter af is met een kredietvereniging

De consument van vandaag heeft een volledig scala aan opties bij het kiezen van producten en diensten. En een slimme shopper overweegt hun keuzes en weegt hun opties af om het beste product voor hun specifieke vereisten te verkrijgen.

Helaas is het duidelijk dat veel consumenten niet altijd hun onderzoek doen als het gaat om waar ze hun zuurverdiende geld bewaren. Er zijn veel bankopties, maar uit onderzoek blijkt dat meer dan 65 procent van de consumenten niet van bank zou veranderen, zelfs niet als ze een negatieve ervaring of verandering in hun leven hadden.

Als u momenteel bankiert bij een van de “grote banken” en niet tevreden bent met hun diensten, zijn er tal van redenen om bankieren bij een kredietunie te overwegen. Als u er niet helemaal van overtuigd bent dat ze de juiste weg voor uw financiën kunnen zijn, vindt u hier een overzicht van de voordelen van bankieren met een kredietunie.

Gepersonaliseerde klantenservice

Omdat kredietverenigingen banken voor het volk door het volk zijn en kleinere lidmaatschappen hebben dan de typische grotere instellingen, kunt u persoonlijke service op maat krijgen. Het is veel meer een intieme relatie dan bij een traditionele bank. De medewerkers van de kredietvereniging kennen u echt en zijn geïnvesteerd in uw succes als lid. Dat komt omdat hun focus ligt op het persoonlijk maken van elke interactie met de consument, zonder lijnen, lange telefoonwachten en standaardantwoorden.

Toegankelijkheid

Omdat ze hun lokale gemeenschappen bedienen, zijn er meestal geen filialen beschikbaar buiten hun servicegebied. Om dat goed te maken vergoeden ze leden soms ATM-kosten of bieden ze een gedeeld ATM-netwerk aan als leden het netwerk moeten verlaten om toegang te krijgen tot hun geld.

Structuur

Kredietverenigingen zijn eigendom van en worden beheerd door hun leden. Op het moment dat u uw eerste storting doet, heeft u stemrecht.

Lagere accountkosten

Ze hebben ook over de hele linie minder vergoedingen omdat ze lagere overheadkosten hebben. Omdat het doorgaans kleinere operaties zijn dan grote banken, kunnen ze hun overheadbesparingen doorgeven aan hun leden. Volgens Bankrate.com biedt meer dan 75% van de kredietverenigingen gratis controle aan, vergeleken met 40% van de banken. En velen stoppen daar niet. Ze betalen leden zelfs beloningen in de vorm van hoge rente of dividenden, geld terug en andere voordelen, zoals terugbetalingen van geldautomaten.

Maandelijkse onderhoudskosten zijn lager en leden hoeven niet zo’n hoog saldo op de rekeningen aan te houden om aan deze kosten te ontsnappen.

De minderbedeelden dienen

Kredietverenigingen dienen degenen die gewoonlijk buitengesloten zijn van het traditionele banksysteem. Dit dekt het grote aantal immigranten in gemeenschappen die anders geen toegang zouden hebben tot de noodzakelijke financiële diensten.

Ondersteuning van de lokale gemeenschap

Het geld dat in uw lokale kredietvereniging wordt gestort, ondersteunt zijn leden en de lokale gemeenschap. Ze sluizen geld terug naar de lokale economie in de vorm van leningen ter ondersteuning van kleine bedrijven, de aankoop van huizen en leningen die leden helpen hun financiële doelen te bereiken.

Rentetarieven

Ze bieden spaar- en betaalrekeningtarieven met een hoger rendement. Veel succes met het vinden van een rentedragende bankrekening bij een megabank. Ze leveren bijna niets op voor hun rekeninghouders.

Geen oplichting:

Werknemers worden niet onder druk gezet om onredelijke verkoopdoelen te halen. Dus wees gerust, niemand gaat achter je rug om een ​​geheime rekening openen.

Federaal Verzekerd

Uw geld is niet veiliger bij een grote bank dan bij een lokale kredietvereniging. Net als de FDIC bij een traditionele bank, worden deposito’s tot $ 250.000 bij een kredietvereniging verzekerd door NCUA – een door de federale overheid gesteunde instantie.

Voornaam basis:

Ze nemen de tijd om hun leden te leren kennen. Je bent een naam, niet alleen een rekeningnummer.

Technologisch geavanceerd

Credit Union’s hebben een lange weg afgelegd van hun eens achterhaalde manier van bankieren. Tegenwoordig is de technologie die bij een kredietunie wordt gebruikt, net zo geavanceerd als een megabank. Ze hebben opties voor online bankieren met mobiele cheque-storting, slimme chipkaarten, mobiele apps, online betalen van facturen, e-verklaringen en meer.

Als u uw geld van een traditionele bank naar een kredietunie wilt verplaatsen, wat houdt u dan tegen? Ik zou iedereen willen aanmoedigen om hun lokale kredietvereniging te onderzoeken om te zien wat ze te bieden hebben. Als er niets anders is, is het de moeite waard om een ​​betaal- of spaarrekening te openen. U betaalt minder kosten en krijgt meer persoonlijke service.