Redenen waarom kredietverstrekkers werken met bedrijven voor het consolideren van betaaldagleningen

Als u een van de miljoenen Amerikanen bent die verdrinkt in schulden voor betaaldagleningen, is de kans groot dat u al heeft overwogen om hulp te zoeken bij een consolidatiebedrijf. Je hebt al het werk gedaan dat je moest doen om de overhand te krijgen op je betaaldagkredietverstrekkers: online op zoek gegaan naar een goed en betrouwbaar bedrijf, al het papierwerk ingevuld en eindelijk ben je klaar om je financiën weer onder controle te krijgen. Dan vertellen uw geldschieters u plotseling iets dat u tegenhoudt. Een simpele uitspraak die iedereen met schulden compleet hopeloos kan maken: “We werken NIET met consolidatiebedrijven.”

Is dit waar? Als betaaldagkredietverstrekkers niet samenwerken met consolidatiebedrijven, waarom bestaan ​​​​ze dan eigenlijk? Hier zijn de drie belangrijkste redenen waarom uw geldschieters uiteindelijk met uw consolidatiebedrijf zullen samenwerken.

1. Voordat u zich inschrijft voor een programma voor schuldhulpverlening, is het eerste dat bedrijven voor het consolideren van flitskredieten u adviseren te doen, de bankrekening waartoe uw geldschieters toegang hebben, te sluiten. Hoewel consolidatiebedrijven juridische documenten naar uw betaaldaggeldschieters sturen om hun autorisatie om automatisch van uw bankrekening af te schrijven, in te trekken, is het noodzakelijk dat u uw bankrekening sluit om ervoor te zorgen dat er geen ongeautoriseerde kosten van uw rekening komen.

2. Uw bedrijf voor het consolideren van betaaldagleningen zal ook juridische documenten naar uw geldschieters sturen om verdere communicatie met u te beëindigen. Volgens de Federal Trade Commission moeten kredietverstrekkers bepaalde regels en voorschriften volgen bij het innen van schulden. Als uw geldschieters deze regels niet volgen en intimiderende telefoontjes blijven plegen, kunnen uw geldschieters een boete krijgen van $ 1.000 per ELK telefoontje dat ze plegen. Omdat de meeste leningen kleine bedragen zijn (tussen $ 200 en $ 1.000), wordt u bellen een risico dat het gewoon niet waard is om te nemen.

3. Velen zijn bang dat ze aangeklaagd zullen worden als ze de flitskredieten niet afbetalen. De meerderheid van de kredietnemers weet niet dat de meeste geldschieters (vooral via internet) geen vergunning hebben om geld te lenen aan mensen die in de Verenigde Staten wonen. Dit betekent dat geldschieters niet de mogelijkheid hebben om niet-betalende klanten naar de rechtbank voor kleine vorderingen te brengen voor een persoonlijke lening. Betaaldagverstrekkers gebruiken deze tactiek vaak om leners bang te maken om ze te betalen, en het is effectief omdat de meeste klanten niet goed op de hoogte zijn van wat geldschieters wel en niet kunnen doen.

Leun nu achterover en denk hier even over na: uw betaaldagkredietverstrekkers kunnen uw bankrekening niet afschrijven voor betaling, kunnen u niet bellen om geld te vragen en kunnen u niet aanklagen voor de onbetaalde lening. Hoe worden ze anders betaald? Bij wie kunnen ze nog meer terecht? Er is maar één antwoord: bedrijven voor het consolideren van flitskredieten.

Dus waarom zouden uw betaaldaggeldschieters in de eerste plaats ontkennen om met consolidatiebedrijven te werken? Het is makkelijk. Mensen die zich aanmelden bij consolidatiebedrijven hebben uiteraard verschillende betaaldagleningen. In feite hebben mensen die verdrinken in betaaldagleningen meestal tussen de twee en twintig betaaldagleningen. Gewoonlijk werken consolidatiebedrijven van de ene geldschieter naar de andere, wat betekent dat als u een betaaldaggeldschieter bent, u niet zeker weet wanneer u betaald zou worden. Payday-kredietverstrekkers zijn zich hiervan bewust en weten dat de kans groot is dat ze sneller betaald kunnen worden als er geen derde partij bij betrokken is. Om deze reden beweren ze dat ze niet werken met bedrijven voor het consolideren van betaaldagleningen, hoewel ze dat uiteindelijk wel zullen doen.

Laat u niet intimideren door uw betaaldagleners totdat u alle feiten kent. Als je alles hebt geprobeerd om zelf uit de schulden van een persoonlijke lening te komen, maar het is niet gelukt, dan is het misschien tijd om professionele hulp te zoeken. Want wie heeft er nu geen baat bij af en toe een beetje hulp?