Rechtszaakleningen – Een inleiding (deel I)

Het is verbazingwekkend dat meer dan 99% van de eisers (dwz personen die schade hebben geleden en een andere partij aanklagen) en bijna net zoveel advocaten niet weten dat contant geld onmiddellijk kan worden verkregen (dwz voorafgaand aan een rechtszaak). Leningen voor rechtszaken zijn eenvoudig dat – een voorschot in contanten nu, aan de eiser, voorafgaand aan de afwikkeling.

Het onderpand waartegen een rechtszaaklening wordt verstrekt, is de kwaliteit van de claim. Kredietverstrekkers geven niet om uw kredietwaardigheid, uw werk, enz. De belangrijkste overwegingen zijn: “Heeft u kans om te winnen? Zo ja, krijgt u dan waarschijnlijk betaald als u uw zaak wint? Het is echt zo simpel!

Welke criteria moet u gebruiken bij het bepalen van de behoefte aan dergelijke hulp? Nou, dat is helemaal aan jou. Een goede kredietverstrekker geeft je alle informatie die je nodig hebt om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Na evaluatie van uw rechtszaak, zal de geldschieter expliciet de kosten bekendmaken die zijn gemaakt bij het terugbetalen van uw rechtszaaklening. Daarom is het essentieel dat u uw situatie evalueert om te bepalen of de lening zinvol is.

Het is belangrijk om te beseffen dat er nooit kosten vooraf zijn. Deze leningen zijn ‘non-recourse’. Non-recourse betekent dat als u uw zaak verliest, u de lening nooit hoeft terug te betalen! Dat is moeilijk te verslaan!

Er zijn voor- en nadelen bij het verkrijgen van rechtszakenleningen. Als uw zaak in aanmerking komt, komt het voorschot meestal snel. (Dit veronderstelt natuurlijk dat u alle informatie hebt verstrekt die nodig is om uw aanvraag te verwerken.

Een goede geldschieter zal de last van het verkrijgen van geld om zaken af ​​te ronden en te ontwikkelen, wegnemen en de constante noodzaak verlichten om stuivers en dubbeltjes bij elkaar te schrapen alleen voor de kosten van levensonderhoud.

Non-recourse leningen helpen mensen die financiële problemen hebben. De meeste kredietverstrekkers hebben alleen een wettelijk pandrecht nodig dat tegen uw toekomstige schikking wordt geplaatst.

Er zijn geen kredietcontroles, maandelijkse betalingen, notities of andere veiligheidsbetalingen vereist. Dergelijke regelingen stellen individuen in staat hun persoonlijke leven in stand te houden en geven de advocaat de nodige tijd om de volledige waarde van de zaak te realiseren.

Vaak hebben eisers hun werk gemist of zijn ze hun baan kwijtgeraakt en kunnen ze hun huur of autobetalingen niet betalen. Deze personen worden dus vaak gedwongen om lagere schikkingsbedragen te accepteren als gevolg van deze dringende financiële moeilijkheden.

Het is in dergelijke omstandigheden dat rechtszaakleningen precies zijn wat u nodig heeft om een ​​beetje ademruimte te kopen.